Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hangkártya probléma
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
Babetta-X
senior tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Köszönöm, szép lassan alakul a dolog. Amúgy az általad ajánlott oldalról szedtem le egy appot: Infopanel
Egyenlőre nem jövök rá, hogy hogyan tudnám az asztalra illeszteni, sőt egyenlőre hiába másolom be a rejtett mappába a fájlokat, semmit nem lát, lehet egy újraindítás segít majd neki, de mindenesetre erre alszom egyet, mert már igencsak fáradt vagyok ehhez.A másik asztallal kapcsolatban köszi az ötletet, de nem szeretnék fejest ugrani a mély vízbe, először ezt szeretném kitanulni, nomeg a terminál csínját-bínját elsajátítani, csak az a baj, hogy kevés jó, magyar leírást találtam, leginkább csak fórumokról (legfőképp innen) csipegetek.
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Spórolós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Arc Raiders
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4622 , 100% AKKSI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest