Aktív témák
-
Babetta-X
senior tag
válasz
rybank
üzenetére
Beírtam mindent, ez jött ki válaszul:
[sudo] password for zoltan:
Új csomag kiválasztása: skype.
(Adatbázis olvasása ... 130392 files and directories currently installed.)
Kicsomagolás: skype innen: getskype-linux-beta-ubuntu-32 ...
Beállítás: skype (2.2.0.35-1) ...
zoltan@zoltan-System-Product-Name:~$Ezután beütöttem, hogy skype és minden ment
Köszi a segítséget, bár nem értem, hogy most mivel lett jobb attól, hogy böngészőn át töltöttem le és telepítettem fel grafikus felületen :SEgyből megjelent ikonként a start menüben is, szóval minden jó egy problémával kevesebb
Nagyon szépen köszönöm!
Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Renault, Dacia topik
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Crimson Desert
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- Everycom Cubelite Ultra projektor
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- 27% - AOC C27G4ZXU VA Ívelt Gaming Monitor! 27" 1920x1080 / 280Hz / 0.3ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Köszi a segítséget, bár nem értem, hogy most mivel lett jobb attól, hogy böngészőn át töltöttem le és telepítettem fel grafikus felületen :S