Hirdetés
Aktív témák
-
Babetta-X
senior tag
Sikerült a telepítés! Beírtam az elején, hogy pci=nomsi, el is indult minden, majd a particionálásnál egyszercsak átdobott a live linuxra, mintha a kipróbálást választottam volna. Ekkor rámentem a telepítésre, ismét elindult az egész, és csodák csodájára másfél óra telepítéssel de feltette a Kubuntut. Kiírta, hogy telepítés sikeres, indítsam újra. No ezután jött a feketeleves. Kikapcsoltam a gépet, lehúztam a 80gb-s winchestert, beállítottam a sata winyót, hogy onnan bootoljon, de ha bekapcsolom ilyen állapotban a gépet, akkor annyit csinál, hogy bootolás után rögtön a monitorom kikapcsol és az "input(vagy talán inport..) not supported" hibaüzenet villódzik rajta. ( Acer AL1711-es monitor, ha ez segít)
Próbáltam googleban körülnézni, a magyar oldalakon nem nagyon találtam megoldást, külföldi oldalon talán igen, de az nagyon kínai nekem sajnos.
Aktív témák
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Gyermek PC játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- Asus ROG Strix Scope Deluxe /DE/Red switch/
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest