Hirdetés
Aktív témák
-
válasz
Lacces
üzenetére
Hogyhogy melyik?

Te, én annyit mondtam az Ubinak, hogy
sudo apt-get install apache******
sudo apt-get install php5****
sudo apt-get install mysql*****
(***** az aktuális verziója, csomagkezelővel nem nehéz kideríteni, de a szoftverközpontból is felmegy)
És felment, és azóta hibátlanul működik. Megy rajta egy webszerver, meg rajta egy Drupal tesztrendszer... Mondjuk az apache konfigot azt vagy 2 éve ugyanazt használom, egyszer megcsináltam, azóta jó
Lamp, meg Xampp eszembe sem jutott évek óta. (De, az asszony windózára...)Windóz, az semmire sem jobb
Alapból, ha belegondolsz, szerinted windóz szerveren lesz majd az, amit fejlesztesz? 
@jochen :

Aktív témák
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- EAFC 26
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Autós topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Androidos tablet topic
- Filmvilág
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Nothing Phone (1) / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- Apple iPhone 12 64GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Alapból, ha belegondolsz, szerinted windóz szerveren lesz majd az, amit fejlesztesz?