Hirdetés
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Bőven 50 gramm alá fogyott a Keychron kétféle borítással kérhető, "karmos" egere
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett voksol
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
- Milyen TV-t vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Gaming notebook topik
- Analóg fényképezés
- OLED monitor topic
Aktív témák
-
aag
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Nero alatt szerintem megy.
Persze, megy már vagy 8 éve windowsz alatt egy sereg programmal. De ezek általában pénzes programok, ahogyan a NERO is az. Linux alatt, a közkedvelt ingyenesekkel meg nem megy. De megy például linux alatt az ImgBurn-nal, csak ahhoz icipicit érteni kell. Az én környezetemben az ilyen program olyan mintha nem is létezne.
De nem is tudom miért mondom ezt el. Nézd, "ki mint él, úgy ítél", mondja a régi mondás. A legtöbb felhasználó nem találkozik ilyen problémával, de ettől ezek a problémák léteznek és adott esetben meg kell tudni őket oldani alap felhasználói szinten, kettő darab egérkattintással. Tudomásul kell azt venni, hogy ez még linux alatt nem megy. Ingyenes. Csoda hogy az is megy amit látsz. Nem lehet reklamálni érte, hogy nem megy. Viszont ha az ember ilyesmit latolgat egy ici-picit is, máris elkezdik zrikálni a linux-fanok, hogy akkor húzzon el innen. Pedig éppenhogy ezek a dolgok is szorosan ide tartoznak Szerintem.
Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Hyundai, Kia topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Crimson Desert
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- Asus ROG MAXIMUS Z690 EXTREME Alaplap!
- AKCIÓ! Asus VG27AQ3A 27 180Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest