- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Beszállna az árnövelő versenybe az AMD
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Monitorkalibráló eszközök
- VR topik
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
Aktív témák
-
PuMbA
titán
1 hónapot szenvedtem mindegyik kiadással
Azt hogy faragod meg (ezt kihagytam előbb), hogy amikor leállítom a gépet néha segfaultol a KDE 4.7.3 és nem áll le? Meg azt, hogy a tálcán bent ragadnak az alkalmazások?
A videó szakadást is hogy faragtam volna be? Állítottam én minden istennyilát XV_BICUBUC-ot 0-ra, XV_SYNC-et 1-re, mindenféle kimenet, de semmi nincs, mert az egész backendet átmódosították a Unity miatt aztán tiszta szar lett az egész
Akonadi meg Nepomuk nem irható ki teljesen, alapból van 5 akonadi folyamat, de 2 mindig bent marad. Bemegyek az akonadi beállításokba és kiírja, hogy az akonadi szerver nem fut meg ezek, aztán mégis ott van még belőle. Meg egy ilyen Timidity folyamat is van...
Aktív témák
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Mobilinternet
- ZEN.com
- Windows 11
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Beszállna az árnövelő versenybe az AMD
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Asus/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/UK/Számlával!/
- Új MSI 16 Vector QHD+ 240Hz Ultra 9 275HX 24mag 32GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 5070 8GB Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azt hogy faragod meg (ezt kihagytam előbb), hogy amikor leállítom a gépet néha segfaultol a KDE 4.7.3 és nem áll le? Meg azt, hogy a tálcán bent ragadnak az alkalmazások?
A videó szakadást is hogy faragtam volna be? Állítottam én minden istennyilát XV_BICUBUC-ot 0-ra, XV_SYNC-et 1-re, mindenféle kimenet, de semmi nincs, mert az egész backendet átmódosították a Unity miatt aztán tiszta szar lett az egész