Hirdetés
- Apple MacBook
- Akciókamerák
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
Auratech
őstag
Ez hülye kérdés? Csak be akarom állítani a képernyő felbontását normálisra. Nem varázsolni akarok. Másfél órája. Türelmesen keresgélek. Szerintem a megoldás néhány kattintás. Most tulajdonképpen szimulálom, hogy átlagos ésszel feltelepítek egy jónak mondott ubuntu Linuxot egy 2 éves gépre. Mit kell tennem, hogy meglegyen a felbontás. Szerencsémnek kellett volna lennie a telepítéskor? Közben a facebookon flash player frissítést kért a a böngésző. Oké. Rányomtam. erre felkínál egy rakat YUM..targz..filet. Kiírja felette, hogy 64 bit linux, meg firefox. Ok. az elsőt leszedem. Lejön. Rákattintok, hogy run, ahogy az instukció mondja, megnyílik de más semmi. Most rosszat töltöttem le?
Ha grafikus a felület, legyen egyértelmű a használat...
Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- iking.hu Apple iPhone XR 64GB használt White megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- iPhone X 64GB 100% (3 hónap Garancia) - AKCIÓ
- GameSir G7 Pro Zenless Zone Zero Univerzális Bluetooth játékkontroller Xbox / PC / Android
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest