Hirdetés
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
Aktív témák
-
Auratech
őstag
Ez hülye kérdés? Csak be akarom állítani a képernyő felbontását normálisra. Nem varázsolni akarok. Másfél órája. Türelmesen keresgélek. Szerintem a megoldás néhány kattintás. Most tulajdonképpen szimulálom, hogy átlagos ésszel feltelepítek egy jónak mondott ubuntu Linuxot egy 2 éves gépre. Mit kell tennem, hogy meglegyen a felbontás. Szerencsémnek kellett volna lennie a telepítéskor? Közben a facebookon flash player frissítést kért a a böngésző. Oké. Rányomtam. erre felkínál egy rakat YUM..targz..filet. Kiírja felette, hogy 64 bit linux, meg firefox. Ok. az elsőt leszedem. Lejön. Rákattintok, hogy run, ahogy az instukció mondja, megnyílik de más semmi. Most rosszat töltöttem le?
Ha grafikus a felület, legyen egyértelmű a használat...
Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Ableton Live 12 Suite Education
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egy soundcore boom 2 se
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest