Aktív témák
-
rybank
senior tag
Kipróbáltam az Ubuntu alapú Joli OS-t. Úgyérzem a 10.04.3 LTS-re épül. Villám boot jellemzi ( kb. 5s az asztalig) és persze a Cloud. A memóriát zabálja, de ez nem érződik a sebességén. Sajnos külön Ubuntu-s szoftvereket tárolókból nehéz rá rakni. Nem ismeri a disztribúciót.
Rossz pont, hogy félig angol és hogy nem tudtam energiagazdálkodást varázsolni rá. (Jupiter-Indicator valószínű régi neki a kernel valami 2.6 körüli)
Jó pont a panelba integrált google kereső és az egykattintásos alkalmazás hozzáadás, plusz az okostelefon, tablet jellegű asztal. Ezek nagyon meggyőztek.
Nem próbáltam, de valószínűleg az asztalra nem lehet varázsolni saját custom weboldalakat.
Cloud: integrált facebook és sok közösségi oldal, plusz rengeteg webes alkalmazás: pl.: a google docs, vagy az office web apps. (Angry Birds
)
Minden beállítható rajta, de az óvatlan kezek elől el van rejtve. Természetesen Synaptic-al telepíthetők egyéb programok is!
Kezdőknek készült, de nem kiforrott! Érzésem szerint félkész az egész. Mégis tetszik az elgondolás és a megvalósítás! Alternatívája a Chrome OS.
Aktív témák
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen okostelefont vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Elden Ring
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Gyúrósok ide!
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- Apple MacBook
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen- MS4674, 100% AKKSI
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- Xiaomi 15 12/512GB - Kártyafüggetlen, Zöld, ÚJSZERŰ - 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)