Hirdetés
Aktív témák
-
Dead Zone
tag
válasz
tropico
üzenetére
Abból indult hogy kaptam win-en egy avst gyilkos vírust,minden elveszett.
Ezért Linux,Böngészem a youtube-ot compiz fusion és hasonlók ezért ubuntu mert sokan használják,sok a tapasztalat,az enyém gnome-os,és a compiz beállító segéd valami mindig kinyírja a rendszert.Mindig ütközik valami a Gnome-al.Ezért KDE,de azt hiába telepítettem nem bírt előtérbe jönni és maradt valamiért a Gnome,de alapesetben hagytam volna a fenébe,de valamiért most az egóm győzött.Úgy hogy ha bele döglök is de Kubuntunak kell rajta lenni.
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- PC játékok egyben
- Gyermek PC játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest