Hirdetés
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple MacBook
- Autóhifi
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Visszahozta a sírból a G-Drive márkanevet a Western Digital
Aktív témák
-
válasz
Mtbsrác
üzenetére
Az, hogy honnan kapja a jelet, nem jelent semmit. A Tvtime-al frekvenciatábla kérdése is lehet, meg PAL normáé.
Felvenni szerintem igazán egyszerű program nincs Linuxra. OK, a Kdenlive meg a Cinelerra tud felvenni, de ezek komplett videovágók.
Igazából VLC-vel is lehet felvenni, meg Mencoderrel, de utóbbi parancssoros. Ennek a frontendje az mtvcgui, de gyakorlatilag ott is te állítgatod be a parancssori opciókat, meg van pár extra szolgáltatása (időzít).Nekem most olyan megoldásom van, hogy írtam pár scriptet, ami mindegyik más adót vesz fel, szépen terminálból elindítom, és csók. (Ha gondolod odaadom.)
(Amit továbbra sem értek, hogy 10.04 alatt semmi gond nem volt a sebességgel, de 11.10-en bűn lassú a kódolás... OK, tud 25fps-sel kódolni, de nem értem, mi baja.)Mondjuk ez is eléggé hiányzik a Linuxból, egy olyan felvevő, amivel maceramentesen lehet rögzíteni (A MythTV kicsit azért durvább cucc.)
Aktív témák
- Sony WH-CH710N aktív zajszűrős Bluetooth fejhallgaó
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4569, 100% AKKSI
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4390, 100% Akksi
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest