Hirdetés
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Raspberry Pi
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BIOS topic
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Home server / házi szerver építése
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Aktív témák
-
válasz
Mtbsrác
üzenetére
Az, hogy honnan kapja a jelet, nem jelent semmit. A Tvtime-al frekvenciatábla kérdése is lehet, meg PAL normáé.
Felvenni szerintem igazán egyszerű program nincs Linuxra. OK, a Kdenlive meg a Cinelerra tud felvenni, de ezek komplett videovágók.
Igazából VLC-vel is lehet felvenni, meg Mencoderrel, de utóbbi parancssoros. Ennek a frontendje az mtvcgui, de gyakorlatilag ott is te állítgatod be a parancssori opciókat, meg van pár extra szolgáltatása (időzít).Nekem most olyan megoldásom van, hogy írtam pár scriptet, ami mindegyik más adót vesz fel, szépen terminálból elindítom, és csók. (Ha gondolod odaadom.)
(Amit továbbra sem értek, hogy 10.04 alatt semmi gond nem volt a sebességgel, de 11.10-en bűn lassú a kódolás... OK, tud 25fps-sel kódolni, de nem értem, mi baja.)Mondjuk ez is eléggé hiányzik a Linuxból, egy olyan felvevő, amivel maceramentesen lehet rögzíteni (A MythTV kicsit azért durvább cucc.)
Aktív témák
- Waifu riadó, mozgásban a Silver Palace!
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- GTA V
- Próba
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Sorozatok
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest