- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Vékony, sokgombos, játszós és produktív: így jellemezhető a Corsair klaviatúrája
- Az ASUS megvillantotta a ROG Strix G szériás noteszeinek 2026-os mezőnyét
- Megjött az Antec Flux Pro baglyos kiadása
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple MacBook
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bluetooth hangszórók
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPad topik
- Vezetékes FEJhallgatók
Aktív témák
-
válasz
Mtbsrác
üzenetére
Az, hogy honnan kapja a jelet, nem jelent semmit. A Tvtime-al frekvenciatábla kérdése is lehet, meg PAL normáé.
Felvenni szerintem igazán egyszerű program nincs Linuxra. OK, a Kdenlive meg a Cinelerra tud felvenni, de ezek komplett videovágók.
Igazából VLC-vel is lehet felvenni, meg Mencoderrel, de utóbbi parancssoros. Ennek a frontendje az mtvcgui, de gyakorlatilag ott is te állítgatod be a parancssori opciókat, meg van pár extra szolgáltatása (időzít).Nekem most olyan megoldásom van, hogy írtam pár scriptet, ami mindegyik más adót vesz fel, szépen terminálból elindítom, és csók. (Ha gondolod odaadom.)
(Amit továbbra sem értek, hogy 10.04 alatt semmi gond nem volt a sebességgel, de 11.10-en bűn lassú a kódolás... OK, tud 25fps-sel kódolni, de nem értem, mi baja.)Mondjuk ez is eléggé hiányzik a Linuxból, egy olyan felvevő, amivel maceramentesen lehet rögzíteni (A MythTV kicsit azért durvább cucc.)
Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple MacBook
- RAM topik
- Eladási mérföldkő: 5 millió példánynál a Silent Hill 2 Remake
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bluetooth hangszórók
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
- Lenovo T14s Gen 2 - 14,1" touch, i5 1145 G7, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro 128GB használt Silver 100% akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G2 - i5-11G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest