- Kábellel oldaná meg a 12VHPWR gondjait az ASUS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tápos kibeszélő offtopik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
válasz
Mtbsrác
üzenetére
Az, hogy honnan kapja a jelet, nem jelent semmit. A Tvtime-al frekvenciatábla kérdése is lehet, meg PAL normáé.
Felvenni szerintem igazán egyszerű program nincs Linuxra. OK, a Kdenlive meg a Cinelerra tud felvenni, de ezek komplett videovágók.
Igazából VLC-vel is lehet felvenni, meg Mencoderrel, de utóbbi parancssoros. Ennek a frontendje az mtvcgui, de gyakorlatilag ott is te állítgatod be a parancssori opciókat, meg van pár extra szolgáltatása (időzít).Nekem most olyan megoldásom van, hogy írtam pár scriptet, ami mindegyik más adót vesz fel, szépen terminálból elindítom, és csók. (Ha gondolod odaadom.)
(Amit továbbra sem értek, hogy 10.04 alatt semmi gond nem volt a sebességgel, de 11.10-en bűn lassú a kódolás... OK, tud 25fps-sel kódolni, de nem értem, mi baja.)Mondjuk ez is eléggé hiányzik a Linuxból, egy olyan felvevő, amivel maceramentesen lehet rögzíteni (A MythTV kicsit azért durvább cucc.)
Aktív témák
- Kábellel oldaná meg a 12VHPWR gondjait az ASUS
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elemlámpa, zseblámpa
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Robotporszívók
- Gumi és felni topik
- Windows 10
- Hello Leo: véget ér a Starlink egyeduralma
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Ableton Live 12 Suite Education
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- 27% - Passzív MiniPC! Intel Core i5-8350U / 16GB DDR4 / 512GB NVMe SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest