Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
PuMbA
titán
Nem állítom, hogy minden konfigon előjön, de ez a 2D-s megjelenítés a 2.30-as GNOME körül/után lett nekem ennyire lassú. Legfőképp ATI-n és Intelen van, de NVIDIA-n is gyalázatos volt nekem a Unity és a Unity 2D teljesítménye. Elszúrni nem szúrhattam el semmit, mert tiszta telepítéssel nyomtam és semmilyen előző beállítást nem vittem át a profilom mappájából. Valamit véletlenül jól elrontottak az ablakkezelőben, de nem vették észre. A hiba biztos nem nálam van, mert a Lubuntun meg minden ablakművelet és scrollozás instant működik.
Aktív témák
Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Borderlands 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen notebookot vegyek?
- AI okozta csődhullámra figyelmeztett a Phison vezetője
- PlayStation 5
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Fekete Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 100% Aksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest