- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen házat vegyek?
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem, nem szünteti be a grafikus vezérlőinek fejlesztését az Intel
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Aktív témák
-
Greenebola
senior tag
válasz
Kendek #39857 üzenetére
Nem vettem ezért elkapott ,hogy felfrissítsem 11.10re az ubuntut és lám csodát amennyire nehezen és illetve sikertelen volt a frissítés mikor megjelent most annyira döccenő mentesen ment minden szuper. megmaradt a beállított asztalom,vizuális effektek,programok stb..
Igaz most egyből főkiszolgálóra állítottam frissítés előtt egy dolog volt mikor elindult a 11.10 akkor frissítés kezelőbe sok csomagot nem töltött le , intelligens frissítést kínált fel nem fogattam el hanem amely csomagokkal bajba volt azt a PPA-t töröltem és így ez meg oldódott.
Ma néztem a rendszermentről videót (youtube) kérdésem az lenne igaz nem a r.menthez tartozik ,látom és olvasgattam ,hogy sokan csinálnak boot partíciót na már most ez miért jó ha külön van illetve csináljak-e mekkora legyen a mérete?
Nálam 3 partíció van első a / itt írja a boot-ot is ,második home harmadik swap
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Antivírus szoftverek, VPN
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3298
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest