Hirdetés
Aktív témák
-
aag
őstag
válasz
sh4d0w
üzenetére
Most te tulajdonképpen mit csinálsz ember? Miért kezded összemérni a linuxot a windowszal? Hümmmm? Veszekedést szítasz, értelmes érvek helyett.
Hát nemérted, mondhattam volna MAC OS-t is. Abban is mindent meg tudok oldani, amiért a linuxot elhagytam. Csak nekem most egyszerűbb volt a windowszos gépemre menni. Hát nemérted, nem az a lényeg, hogy mivel oldom meg az egyszerű destopos feladatomat, ahanem az, hogy a linuxban nem tudtam megoldani.
szerinted a virtualizált rendszerben hogyan fognak működni a hardvereid, ha a host OS sem ismeri őket...?
Mivaaan? Mit nem ismer? Neharagudj, de ez már hülyeség kategória. Nemtudom mit szívsz öreg, de hagyd abba, mert belehalsz!
Aktív témák
- Apple MacBook
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Okos Otthon / Smart Home
- Hyundai, Kia topik
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Gaming notebook topik
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- PS4 Pro 1TB + DualShock 4 Controller Játékkonzol
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs