- Kompakt vízhűtés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Aktív témák
-
aag
őstag
válasz
sh4d0w
üzenetére
Most te tulajdonképpen mit csinálsz ember? Miért kezded összemérni a linuxot a windowszal? Hümmmm? Veszekedést szítasz, értelmes érvek helyett.
Hát nemérted, mondhattam volna MAC OS-t is. Abban is mindent meg tudok oldani, amiért a linuxot elhagytam. Csak nekem most egyszerűbb volt a windowszos gépemre menni. Hát nemérted, nem az a lényeg, hogy mivel oldom meg az egyszerű destopos feladatomat, ahanem az, hogy a linuxban nem tudtam megoldani.
szerinted a virtualizált rendszerben hogyan fognak működni a hardvereid, ha a host OS sem ismeri őket...?
Mivaaan? Mit nem ismer? Neharagudj, de ez már hülyeség kategória. Nemtudom mit szívsz öreg, de hagyd abba, mert belehalsz!
Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- LENOVO ThinkPad 13 - i7-7500U, 8GB RAM, 256GB SSD, új akku, számla, 6 hó gar
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest