Hirdetés
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen házat vegyek?
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
blaces
tag
Szia
sztok!Kubuntu
Új problémák: 1. Telepítéskor a magyar nyelvet választottam ki, hogy azt rakja fel. De mégis csak angol és a beállításoknál csak az angol-t tudom hozzáadni
hogyan állítsam be a magyar nyelvet?
install new language alatt is csak az angol van... a systemnel kiválasztottam a magyart, de semmi változást nem láttok
Kétszeri telepítés után is csak az angolt rakja be a magyar helyet
2. Ati driver aktíválás és aztszem a wifi aktivilással van gond...
system settings/advanced/restriced drivers -ben ahogy az ubuntu honlapján van úgy jártam el, és az enabled katt után ezt írta ki az atinál:
The software source for the package
xorg-driver-fglrx
is not enabled.
a firmware-re (ami szerintem a wifi-sajna a laptop vásárlásnál nem töltötték ki az alkatrészek nevét
és csak annyit tudok ami a laptopra van írva)
ugyan azt mint az atinál...
hogyan kell ezt enablálni?Esetleg van kubuntuhoz még több leírásotok mint fent az ubuntu honlapján, mert nem akarlak benneteket idegesíteni, de én is beakarok állni a linux használok sorába

Aktív témák
- Videó stream letöltése
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen routert?
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- GoodSpeed: SAMSUNG Galaxy Buds FE (SM-R400NZAAEUE) a 9 éves SONY SBH20 utódja (nálam)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
sztok!
hogyan állítsam be a magyar nyelvet?