- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Tavaszi szél új iPadeket áraszt?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Karnyújtásnyira került a százmilliomodik PlayStation 5 leszállítása
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Aktív témák
-
törölt tag
No szevasztok, így reggeli előtt!

Tegnap főnököm gépén tegnap próbáltam az újabb Skype-pot rávenni arra, hogy ne fejjel lefelé álló, villódzó képet mutasson, a próbálkozások közben dobott egy ilyen kedves kis jelzést. Leteszteltem, másodszor is dobta. Ha már ilyen szépen kiírja ezeket, tudja valaki, hogy melyik log fájlban látható így? Én nem találtam.
Előtörténet, hogy pár hete, hónapja még kicsit túlmelegedős volt a gép, tisztogatták, jó lett. Viszont mostanában is csinál olyanokat, hogy júzerváltás esetén nem vált át és a bejelentkezőt ablakot sem adja, hanem fekete képernyő marad. 3 júzer, ebből kettő aut bejelentkezés, a 3. (én, mint admin) beütendő jelszavas, de nálam is volt már úgy, hogy ezt csinálta.
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- DELL Precision 3430 SFF,i7-8700,8GB,256GB SSD,NVIDIA Quadro P620 VGA,Win11
- darkFlash Shadow Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4201
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 92% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs