- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- ZIDOO médialejátszók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házi hangfal építés
- Mini PC
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
az inteles videokártyák támogatását sikerült már kijavítani, vagy ez már így maradt, és ahol 10.04 van, oda ne is erőltessem? azt olvastam (itt), hogy kernel probléma, de ppa kernellel át lehet hidalni? dvb-t kártyához kellene a min. 2.6.37, de inteles kártyával szerelt a gép.
másrészt hauppauge wintv usb-s tévétunert életre lehet kelteni? felismeri, de azt mondja, hogy nem olyan minőségben adja a jelet, amit a tévés progik várnak (tvtime mondja ezt, az xawtv meg foglalt eszközre hivatkozik, majd segfaultol).
harmadrészt a /var/log/messages fájllal mi volt a baj? már úgy megszoktam, hogy oda szórja a sok okosságot, most meg 11.04 alatt sehol semmi. a /var/log/syslog-ba, vagy valami hasonlóba írogatja, de szerintem oda mást is ír, nem csak azt, ami nekem kell.
Aktív témák
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Crimson Desert
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Gitáros topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Napelem
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- AKCIÓ! Dell Vostro 15 3590 FHD notebook - i5 10210U 8GB DDR4 250GB SSD Intel UHD W11
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest