Hirdetés
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
az inteles videokártyák támogatását sikerült már kijavítani, vagy ez már így maradt, és ahol 10.04 van, oda ne is erőltessem? azt olvastam (itt), hogy kernel probléma, de ppa kernellel át lehet hidalni? dvb-t kártyához kellene a min. 2.6.37, de inteles kártyával szerelt a gép.
másrészt hauppauge wintv usb-s tévétunert életre lehet kelteni? felismeri, de azt mondja, hogy nem olyan minőségben adja a jelet, amit a tévés progik várnak (tvtime mondja ezt, az xawtv meg foglalt eszközre hivatkozik, majd segfaultol).
harmadrészt a /var/log/messages fájllal mi volt a baj? már úgy megszoktam, hogy oda szórja a sok okosságot, most meg 11.04 alatt sehol semmi. a /var/log/syslog-ba, vagy valami hasonlóba írogatja, de szerintem oda mást is ír, nem csak azt, ami nekem kell.
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen routert?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Video digitalizálás
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Görkoris topic
- Milyen videókártyát?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Ford topik
- További aktív témák...
- Gyermek PC játékok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Huawei P30 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi