Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
Aktív témák
-
Hovi
aktív tag
válasz
Dluinet
üzenetére
A munkámból kifolyólag nagyon sok Excel táblával dolgozom. Sajnos messze nem úgy jelennek meg pl Libre Office alatt mint Office 2010 alatt. Ezzel még ki is békülnék, de ha én belementek egy ilyen táblába, akkor visszaküldve a Windows-os gépen már megint nem úgy jelenik meg sok dolog ahogyan kellene. Ez az egyik. A másik: sok tábla tartalmaz különféle makrókat, kisebb-nagyobb VB szkripteket. Ezekkel végképp nem tud mit kezdeni se az Open sem a Libre office.
Sajnos ugyanez elmondható a Word-ről is. Adott egy doksi Microsoft Word-ben, majd benyitom Libre alatt, már nem ugyanaz. Nyomtatva meg pláne nem. Pedig telepítve vannak a Win fontok is. Ha szerkesztek vele, s a végeredmény jól néz ki, s elmentem Libre alatt doc formátumba melóba már megint nem azt kapom, a nyomtatásról meg jobb nem is beszélni. Mivel nem én döntök róla, hogy melóban milyen Office legyen, így más nem marad. Használnom kell.
Eddig wine alól ment az Office 2003, most próbáltam az Office 2010-et. Teljes kudarc.
Most a 2007 elindul, de kifagy.
Aktív témák
- Motoros topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mikrotik routerek
- Projektor topic
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- iPhone 11 Pro 256Gb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox One S All Digital 1 TB egy kontrollerrel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest