- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Karnyújtásnyira került a százmilliomodik PlayStation 5 leszállítása
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
mzx
senior tag
Új kérdésem (usb-s linux kreálása miatt vetődött fel bennem) :
a BIOS boot lehetőségei között van valami, ami már korábban is feltűnt nekem, de ezidáig nem érdekelt. Most viszont tettem egy próbát, hogy ősi gépem (P3) felsorol-e köztük usb kulcsot, és alaposabban végignéztem a listát. Szóval felmerült bennem, hogy netán erre utal ez az opció? Ha nem, akkor mire? (Egyébként tudtommal P3-asokon nincs lehetőség usb boot-ra, szóval gondolom ez másra utal) :Intel UNDI, PXE-2.0 (build 067)
Addig "vágom", hogy Intel
a többi kínai ... a "build" is izgatja a csigacsápom, hogy mi lehet.
Mindenesetre rákeresek most neten, de félő számomra, h nekem esetleg magas lesz az definicioja. 
szerk: kipróbáltam persze behelyezett usb kulccsal is BIOS-ba lépni, meg anélkül is, majd bent BIOSban kivettem-visszahelyeztem, de semmi nem változott az opciós listában. De mondom, amúgy is úgy sejtem, P3-ason eleve nincs lehetőség usb boot-ra... jol tudom?
Aktív témák
- Arc Raiders
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Le Mans Ultimate
- Óra topik
- Futás, futópályák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Windows 11
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB/512GB használt, karcmentes 87% akku, 191 ciklus
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Használt WDR Full HD autós menetrögzítő kamera / 12 hó jótállás
- Beszámítás! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
a többi kínai ... a "build" is izgatja a csigacsápom, hogy mi lehet.
Mindenesetre rákeresek most neten, de félő számomra, h nekem esetleg magas lesz az definicioja.