Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós kamerák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Oh hi Mark: megreccsent a Metaverzum
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- Autóhifi
Aktív témák
-
mzx
senior tag
Új kérdésem (usb-s linux kreálása miatt vetődött fel bennem) :
a BIOS boot lehetőségei között van valami, ami már korábban is feltűnt nekem, de ezidáig nem érdekelt. Most viszont tettem egy próbát, hogy ősi gépem (P3) felsorol-e köztük usb kulcsot, és alaposabban végignéztem a listát. Szóval felmerült bennem, hogy netán erre utal ez az opció? Ha nem, akkor mire? (Egyébként tudtommal P3-asokon nincs lehetőség usb boot-ra, szóval gondolom ez másra utal) :Intel UNDI, PXE-2.0 (build 067)
Addig "vágom", hogy Intel
a többi kínai ... a "build" is izgatja a csigacsápom, hogy mi lehet.
Mindenesetre rákeresek most neten, de félő számomra, h nekem esetleg magas lesz az definicioja. 
szerk: kipróbáltam persze behelyezett usb kulccsal is BIOS-ba lépni, meg anélkül is, majd bent BIOSban kivettem-visszahelyeztem, de semmi nem változott az opciós listában. De mondom, amúgy is úgy sejtem, P3-ason eleve nincs lehetőség usb boot-ra... jol tudom?
Aktív témák
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- NBA és kosárlabda topic
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós kamerák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Anime filmek és sorozatok
- XPEnology
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
a többi kínai ... a "build" is izgatja a csigacsápom, hogy mi lehet.
Mindenesetre rákeresek most neten, de félő számomra, h nekem esetleg magas lesz az definicioja.