- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- OLED TV topic
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Miért tűntek el a buta tévék?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
upszilon
őstag
válasz
Siriusb
üzenetére
ha majd beszélsz valahol az ubuntu - ról és szidod
Nemszidom! Általában az előnyeit hangoztatom. De azért egy szakfórumban hagy írjam már le a gondjaimat vele kapcsolatban!
És hogy mennyire hasznavehetetlen a linux? Pl. használják webszervereken, filmgyártáshoz, sőt még a londoni tőzsde is ezt akarja használni (ez az ügy nem tudom hol tart, lehet már be is vezették).
Ez engem hidegenhagy. Én vagyok én. Számomra a saját gondjaim a megoldandók, nem a filmstúdóké. Tőlem zűrhajózásra is használhatják, amíg én nem tudom vele beadni a söralátétemet, addig kakálok a zűrhajóra meg a filmsúdióra.
Azt hiszem beszélhetek a többiek nevében is: mi itt szeretjük a linuxot.
Az én nevemben is. Ééén is szeretem! De azt is látni kell, hogy mihelyt valami kis gyakorlati munkára kerül a sor, akkorát bukik mint az ólajtó. Ezen változtatni kell. Szerintem. Namost az jobb, ha senki sem beszél erről? Tessékmondani, az ilyesmit el kell hallgatni? Ez komoly? És miért? Ha nem beszélünk róla, akkor majd egyszercsak magától megoldódik? Vagy most akkor hogy kell érteni ezt a Te mondanivalódat?
Aktív témák
- Microsoft Excel topic
- Xbox Series X|S
- Iqos cigaretta
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Horizon Hunters Gathering: taktikai ko-op játékkal bővül a Horizon-univerzum
- Gyúrósok ide!
- Milyen NAS-t vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- OnePlus 15 - van plusz energia
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / RTX 2080 / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow switch/
- Új MSI 15 Cyborg FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0328)
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest