- OLED TV topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Gaming notebook topik
- Apple MacBook
- Nekimegy saját partnereinek az ARM az AGI CPU-val
- Házimozi belépő szinten
- Tavaszi hardvernyitány
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
Aktív témák
-
upszilon
őstag
válasz
Siriusb
üzenetére
ha majd beszélsz valahol az ubuntu - ról és szidod
Nemszidom! Általában az előnyeit hangoztatom. De azért egy szakfórumban hagy írjam már le a gondjaimat vele kapcsolatban!
És hogy mennyire hasznavehetetlen a linux? Pl. használják webszervereken, filmgyártáshoz, sőt még a londoni tőzsde is ezt akarja használni (ez az ügy nem tudom hol tart, lehet már be is vezették).
Ez engem hidegenhagy. Én vagyok én. Számomra a saját gondjaim a megoldandók, nem a filmstúdóké. Tőlem zűrhajózásra is használhatják, amíg én nem tudom vele beadni a söralátétemet, addig kakálok a zűrhajóra meg a filmsúdióra.
Azt hiszem beszélhetek a többiek nevében is: mi itt szeretjük a linuxot.
Az én nevemben is. Ééén is szeretem! De azt is látni kell, hogy mihelyt valami kis gyakorlati munkára kerül a sor, akkorát bukik mint az ólajtó. Ezen változtatni kell. Szerintem. Namost az jobb, ha senki sem beszél erről? Tessékmondani, az ilyesmit el kell hallgatni? Ez komoly? És miért? Ha nem beszélünk róla, akkor majd egyszercsak magától megoldódik? Vagy most akkor hogy kell érteni ezt a Te mondanivalódat?
Aktív témák
- AKCIÓ! Asus B250M i3 6100T 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest