- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- KINEK KELL EZ? 🤨 — MacBook Ultra leak
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Milyen videókártyát?
Aktív témák
-
Siriusb
veterán
válasz
upszilon
üzenetére
Elismerem mindent nem lehet megoldani linux alatt. Példának okáért egy scannert nem tudtam használni. Vajon ez a linux hibája, vagy a gyártó(k)é, akik nem foglalkoznak termékük támogatásával linux alatt, csak az MS-sel.
Légy szíves megérteni valamit, a linux, mint olyan a közösségre épül. Mindenki igyekszik hozzájárulni valahogy, akár fejlesztőként, akár úgy, hogy válaszol egy fórumban azoknak, akik elakadtak valahol.
Valószínűleg ha egy hozzáértő odaülne a gépedhez, simán megoldaná, hogy fusson az abevjava. Te nem értesz hozzá. Én sem. Lehet itt senkinek nem volt ötlete, próbálkozni kell más fórumon is.
Megkérlek, ha majd beszélsz valahol az ubuntu - ról és szidod, hogy még egy nyomtatványkitöltő programot sem tudtál működésre bírni, tedd hozzá, azonban számtalan embernél gond működik. Csak hogy teljes képet kapjon a beszélgetőpartnered.
(Én például ubuntu és arch linux alatt is használtam az elmúlt években gond nélkül.)És hogy mennyire hasznavehetetlen a linux? Pl. használják webszervereken, filmgyártáshoz, sőt még a londoni tőzsde is ezt akarja használni (ez az ügy nem tudom hol tart, lehet már be is vezették).
A linux nem tökéletes, a windows sem (ha használtál már, nagyon jól tudod). Te sem vagy az, de én sem. Azt azonban megválaszthatom, hogy a jó oldalát nézem valaminek és elfogadom a kevésbé vonzó tulajdonságait, vagy inkább a kritika esik túlsúlyba.
Azt hiszem beszélhetek a többiek nevében is: mi itt szeretjük a linuxot. Részemről viszont már fárasztó, hogy kb 2 éve mindig oda lyukadsz ki, milyen vacak a linux. Kaptál a közösségtől sok segítséget. Ha nem megy, ne használj ubuntu - t. Nem kell erőltetni, ne dörgöld mindig az orrunk alá a negatív véleményedet. Elmondtad már néhányszor és tudomásul vettük, hidd el.
Aktív témák
- Filmvilág
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- KINEK KELL EZ? 🤨 — MacBook Ultra leak
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Ableton Live 12 Suite Education
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! ASRock H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB Zalman T3 Plus Gigabyte 650W
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- HP EliteDesk 705 G4 / AMD Ryzen 3 Pro 2200G / 16GB DDR4 /256 GB SSD 6 hó garancia
- eShark Karuta Gaming Egérpad - XL eladó 90cmx40cm
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest