Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED monitor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
Atapi
senior tag
válasz
upszilon
üzenetére
ennyi erővel beleírhattad volna a címbe, hogy melyik wine és ubuntu verzióról van szó, illetve milyen a teljes hardverkörnyezet, hiszen téged csak az érdekel, hogy a te gépeden fusson.
szvsz ameddig a wine topic ennyire el van néptelenedve, nyugodtan maradhat egy téma az egész, disztribúciótól és verziótól függetelnül. a darabolásnak csak annyi lenne az eredménye, hogy az embernek eggyel több témát kell végignyálaznia az esetleges megoldáskeresés során. mert attól, hogy egyes disztribúciókon lehetnek eltérések, lehetnek hasonlóságok is, így a megoldások is segíthetnek mindenhol...
más lenne a helyzet akkor, ha pörögne a topic, és tényleg lényeges eltérések lennének az egyes disztribeken futó wine programok között, de ez most nem áll fenn. persze nem az én tisztem, hogy ezt eldöntsem, majd egy moderátor dönt. csak gondoltam nem árt, ha mások véleményét is megismered ez ügyben.
Aktív témák
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Forza Horizon 6 - Vár ránk Japán!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5510 - 15.6" FHD IPS - i5-10210U - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO + Office
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4521, 98% AKKSI
- 215 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Update 02.18. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest