Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Házimozi haladó szinten
- LG LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Utolérte a komponenshiány az OLED-es Steam Decket
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
Atapi
senior tag
válasz
upszilon
üzenetére
ennyi erővel beleírhattad volna a címbe, hogy melyik wine és ubuntu verzióról van szó, illetve milyen a teljes hardverkörnyezet, hiszen téged csak az érdekel, hogy a te gépeden fusson.
szvsz ameddig a wine topic ennyire el van néptelenedve, nyugodtan maradhat egy téma az egész, disztribúciótól és verziótól függetelnül. a darabolásnak csak annyi lenne az eredménye, hogy az embernek eggyel több témát kell végignyálaznia az esetleges megoldáskeresés során. mert attól, hogy egyes disztribúciókon lehetnek eltérések, lehetnek hasonlóságok is, így a megoldások is segíthetnek mindenhol...
más lenne a helyzet akkor, ha pörögne a topic, és tényleg lényeges eltérések lennének az egyes disztribeken futó wine programok között, de ez most nem áll fenn. persze nem az én tisztem, hogy ezt eldöntsem, majd egy moderátor dönt. csak gondoltam nem árt, ha mások véleményét is megismered ez ügyben.
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Házimozi haladó szinten
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anime filmek és sorozatok
- Hardcore café
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 16 Pro-Desert Titanium-128GB-Akku:100%-Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.04-ig
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest