Hirdetés
Aktív témák
-
upszilon
őstag
válasz
sh4d0w
üzenetére
Szerintem nincsen semmi baj a címmel. Én UBUNTU-n vagyok kíváncsi a WINE-re. Ugyanis más-más módon képes működni a különböző disztribúciók alatt. Engem például nem érdekel, hogy valami SUSE alatt megy WINE alatt, ha nálam az ubi alatt meg nem megy. Azon kell mennie amit én használok. Ezért nyitottam. Érted ezt?
Egyébként miből gondolod, hogy 100%-os sikerre számítok? valamikor a hetvenes években kezdtem az ámítástechnikát tanulni. Az akkori tanárom számtalanszor elmondta, hogy olyan mint a villanykapcsoló. Vagy felkapcsolom, vagy le, nincsen harmadik eset. És-hát nem volt igaza. Azóta ezek a "harmadik esetek" -a megoldásaikkal való foglakozás- sok-sok évet elvettek már az életemből...

Aktív témák
- A Ubisoft lerántja a leplet az Assassin’s Creed IV: Black Flag remake-ről
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Milyen asztali médialejátszót?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- További aktív témák...
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- 27%! LG 86UR76006LC (86") UHD (Active HDR, 60 Hz, Smart TV)
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest