Hirdetés
Aktív témák
-
deter
aktív tag
Hogyan tudom GRUB boot listájából törölni egyes elemeket? Sajnos ma frissítettem, és drámain lelassult az egész rendszer. Már éppen azt akartam kérdezni, hogy hol van Ubuntu-ban a rendszer visszaállítás.
. Tehát a frissített kernel bejegyzést (2.6.32-28) szeretném törölni. Sakkozni sincs kedvem, hogy vajon mi akad össze mivel... Dual Bootos a gép, így a legkényelmesebb az volna, ha a grub választóképernyő egyáltalán nem jönne be... Így is sokat szenvedtem, mivel 10.10 Ubi már telepítésnél csontra fagyott (mind cd/dvd/pendrive és win alól is) de 10.4.-es verzió jól működik (működött).SOS kellene a segítség! (Így előre elnézést kérek, amiért több linux-al kapcsolatos topikba beleszemetelek, ugyanazzal az üzenettel, és természetesen köszönöm az esetleges segítséget!
)üdv_
deter
Aktív témák
- LED világítás a lakásban
- PlayStation 5
- Házimozi haladó szinten
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Google Pixel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Horgász topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% (1év Garancia) Akár új akksival is kérhető!
- Pokémon Trading Card Game csomag BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
. Tehát a frissített kernel bejegyzést (2.6.32-28) szeretném törölni. Sakkozni sincs kedvem, hogy vajon mi akad össze mivel... Dual Bootos a gép, így a legkényelmesebb az volna, ha a grub választóképernyő egyáltalán nem jönne be... Így is sokat szenvedtem, mivel 10.10 Ubi már telepítésnél csontra fagyott (mind cd/dvd/pendrive és win alól is) de 10.4.-es verzió jól működik (működött).
)