Hirdetés
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Hobby elektronika
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Dell Precision munkaállomások
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Kendek
üzenetére
Hali!
Köszi!
Most arra jutottam, hogy lehet, hogy akkor ráfrissítgetés helyett inkább teljesen újrahúzom a rendszert, és azon is gondolkoztam, hogy mondjuk Kubuntu-t vagy openSUSE-t raknék rá, mert ezek még szebbnek tűnnek, mint a sima Ubuntu.
Bocsi, tudom, vétek ilyet mondani pont az Ubuntu topicban, ez csak első benyomás, amúgy én is Ubuntu-t használok, de próbálgattam már a másik kettőt, és nekem bejöttek.
Szerintetek?
Mutter amúgy is örülne egy szép kezelőfelületű oprendszernek, de Windows-t nem szeretnék, mert szerintem feleslegesen lassítaná a gépet a nagyobb hardverigénye miatt (akkor már 7-est raknék).Amúgy a laptopokon a recovery partíciót még nem hoztam létre, de annyira nem is fontos, hogy érdemes legyen vele tökölni, meg plusz partíciót lecsípni emiatt a rendelkezésre álló tárhelyből, ugye? (Tudom, hogy elvileg arra való, hogy újratelepítési igény vagy probléma esetén ezzel lehessen visszahúzni rá a még működő rendszert, de ezt annyira nem tartom szükségesnek.)
--------------------------
(#32763) róland: köszönöm, viszont!
A fórum összes résztvevőjének. 
Aktív témák
- Autós topik
- Vicces képek
- Formula-1
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- World of Tanks - MMO
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Interactive Brokers társalgó
- Hobby elektronika
- Mikrotik routerek
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4405, 100% Akksi
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Most arra jutottam, hogy lehet, hogy akkor ráfrissítgetés helyett inkább teljesen újrahúzom a rendszert, és azon is gondolkoztam, hogy mondjuk Kubuntu-t vagy openSUSE-t raknék rá, mert ezek még szebbnek tűnnek, mint a sima Ubuntu.
Bocsi, tudom, vétek ilyet mondani pont az Ubuntu topicban, ez csak első benyomás, amúgy én is Ubuntu-t használok, de próbálgattam már a másik kettőt, és nekem bejöttek.
A fórum összes résztvevőjének.