Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Projektor topic
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fujifilm X
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Kendek
üzenetére
Hali!
Köszi!
Most arra jutottam, hogy lehet, hogy akkor ráfrissítgetés helyett inkább teljesen újrahúzom a rendszert, és azon is gondolkoztam, hogy mondjuk Kubuntu-t vagy openSUSE-t raknék rá, mert ezek még szebbnek tűnnek, mint a sima Ubuntu.
Bocsi, tudom, vétek ilyet mondani pont az Ubuntu topicban, ez csak első benyomás, amúgy én is Ubuntu-t használok, de próbálgattam már a másik kettőt, és nekem bejöttek.
Szerintetek?
Mutter amúgy is örülne egy szép kezelőfelületű oprendszernek, de Windows-t nem szeretnék, mert szerintem feleslegesen lassítaná a gépet a nagyobb hardverigénye miatt (akkor már 7-est raknék).Amúgy a laptopokon a recovery partíciót még nem hoztam létre, de annyira nem is fontos, hogy érdemes legyen vele tökölni, meg plusz partíciót lecsípni emiatt a rendelkezésre álló tárhelyből, ugye? (Tudom, hogy elvileg arra való, hogy újratelepítési igény vagy probléma esetén ezzel lehessen visszahúzni rá a még működő rendszert, de ezt annyira nem tartom szükségesnek.)
--------------------------
(#32763) róland: köszönöm, viszont!
A fórum összes résztvevőjének. 
Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Samsung Galaxy A57 5G - Gray - 8/256GB - BONTATLAN - TELJESEN ÚJ - Jótállás:2028.04.23-ig
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 0perces SAMSUNG DDR5 6400MHz vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia (6400B)
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Most arra jutottam, hogy lehet, hogy akkor ráfrissítgetés helyett inkább teljesen újrahúzom a rendszert, és azon is gondolkoztam, hogy mondjuk Kubuntu-t vagy openSUSE-t raknék rá, mert ezek még szebbnek tűnnek, mint a sima Ubuntu.
Bocsi, tudom, vétek ilyet mondani pont az Ubuntu topicban, ez csak első benyomás, amúgy én is Ubuntu-t használok, de próbálgattam már a másik kettőt, és nekem bejöttek.
A fórum összes résztvevőjének.