Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED monitor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini-ITX
- Kábel nélkül a Sapphire VGA-val
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
kovaax
üzenetére
Nem haragszom meg, csak épp próbálok unixosan gondolkozni. Alapvetően 1 user várható (én
), a home eddig is külön volt illetve az mnt alá volt csatolva még más meghajtó is (win, meg adat hdd, meg samba megosztás). Ezek szerint akkor ilyen munkakörnyezetben felesleges a /urs /var könyvtárak külön partícióra rakni.
Kendek: Az egész rendszernek 15 GB-ot adtam anno, így viszonylag sok helyem van. Ezen kívül a win alatt használatos adat partícióra rakom a dolgaimat, így mind a 2 OS alatt el tudom érni. Mondjuk így utólag bele gondolva elég lett volna 5 GB is.
Aktív témák
- Gumi és felni topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Synology NAS
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hálózati / IP kamera
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Latitude 7250 12" FHD IPS touch, i5 5300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Nvidia Quadro P4000 // Nvidia Quadro P5000 --- Budapest MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
), a home eddig is külön volt illetve az mnt alá volt csatolva még más meghajtó is (win, meg adat hdd, meg samba megosztás). Ezek szerint akkor ilyen munkakörnyezetben felesleges a /urs /var könyvtárak külön partícióra rakni.