Hirdetés
Aktív témák
-
Brianiac
aktív tag
válasz
Kendek
üzenetére
Tehát van egy amire telepítve van, ezt látja rendesen, ezenkívül még van egy NTFS partíció amin a windows van, és még van két ext4-es partíció, az egyiket a home-nak szántam a másikon pedig SUSE van! Parancssorba beírtam a parancsokat és megtalálta mindet! Most nézem hogy van egy media mappa ebben benne van a két ext4-es partíció, de nem úgy mint egy partíció csak mint egy mappa, tehát mindegyik ext4-es partíció tartalma egy-egy mappában van a media-n belül, így pedig nem tudom sehova csatolni. A windows ntfs partícióját pedig sehol sem látom.
Aktív témák
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, megkímélt 85% akku (258 ciklus)
- Dell Latitude 9410 i7 / 16GB RAM / 512GB SSD 2in1 érintőkijelző Profi gép, kedvező áron!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest