Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple asztali gépek
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Milyen TV-t vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- UHD filmek lejátszása
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
LW
őstag
válasz
martin66 #29940 üzenetére
Hey-ho!
A hozzászólások végfutása után ez a kép állt össze bennem.
Telepítettél egy Ubuntu linux rendszert. (valamilyen eszközről)
Van egy win7ed, amit egy bootolható USB eszközre(pendrivera) írtál.
Be szeretnél bootolni róla, de a géped a pendrive helyett a HDDről tölti be a rendszert.Nos a gondodat a következők okozhatják (általam vélt valószínűségi rend szerint):
1. A pendrive tartalma nem bootolható formátumban van. (Próbáld ki bátyád gépén, hogy be tudsz e tölteni)
2. Az alaplapod BIOS-a helytelen sorrendben tölti be a rendszert. (Állítsd be rendesen)
3. Az alaplapod BIOS-ában le van tiltva egy funkció, valami el van állítva, ami miatt nem jöhet létre az USB eszközről való rendszerbetöltés. (Load Defaults / CMOS reset)
4. Nem működik az USB port. (ellenőrizd)
5. Valami egyéb elvi hiba, amit nem vettem számon
6. Hardveres hibax12356: Én már telepítettem win7et pendriveról minden gond nélkül.
Üdv. LW (Reactorx2)
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix OC RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest