Hirdetés
Aktív témák
-
martin66
senior tag
válasz
sh4d0w
üzenetére
Amikor bejön a bootválasztó akkor úgy ahogy mondtom USB-FDD így jelennek meg..
Lehet, hogy nincs köze de azóta nem tudom újrarakni az OS-t. "Maximum egy CMOS resetet csinálj, de magába a ROM-ba nem írhatott." ezt írd le pls pontosabban. "Ez az állításod ugyan 100%-osan igaz lehet, hogy "nem tudom felrakni a Windows 7-et Ubuntu alatt", mert az valóban képtelenség." ezt úgy értettem, hogy Ubuntu van fent Os ként és helyére egy win7-et akarok. DE MIÉRT NEM TUDOM FEL TENNI A WIN7-ET?? MIÉRT NEM BOOTOLBE?? ezt kédezem de még nem tudtatok mondani olyat ami miatt menne
.(#29934) sh4d0w
Nem kapok semmilyen hiba üzenetet. Amikor kéne Bootolnia akkor szimplán megy tovább és betöltődik a Linux... De miért? miért nem bootol?
Erre kellene a megoldás, Köszi.
Martin
Aktív témák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- E-book olvasók
- XPEnology
- Linux haladóknak
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BIOS topic
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 15,6 FHD Gamer notebook-i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB W11
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 9400F 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.