Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Google Home/Nest
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Csekély 4000 dollárért tervezetten "hibás" az ASUS limitált VGA-ja
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Aktív témák
-
martin66
senior tag
válasz
sh4d0w
üzenetére
Amikor bejön a bootválasztó akkor úgy ahogy mondtom USB-FDD így jelennek meg..
Lehet, hogy nincs köze de azóta nem tudom újrarakni az OS-t. "Maximum egy CMOS resetet csinálj, de magába a ROM-ba nem írhatott." ezt írd le pls pontosabban. "Ez az állításod ugyan 100%-osan igaz lehet, hogy "nem tudom felrakni a Windows 7-et Ubuntu alatt", mert az valóban képtelenség." ezt úgy értettem, hogy Ubuntu van fent Os ként és helyére egy win7-et akarok. DE MIÉRT NEM TUDOM FEL TENNI A WIN7-ET?? MIÉRT NEM BOOTOLBE?? ezt kédezem de még nem tudtatok mondani olyat ami miatt menne
.(#29934) sh4d0w
Nem kapok semmilyen hiba üzenetet. Amikor kéne Bootolnia akkor szimplán megy tovább és betöltődik a Linux... De miért? miért nem bootol?
Erre kellene a megoldás, Köszi.
Martin
Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Pokémon Trading Card Game csomag BONTATLAN
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.