Hirdetés
Aktív témák
-
martin66
senior tag
válasz
ntomka
üzenetére
Bocs félre értettem a grub jelentését, az nem kell nekem! Ezt nem igazán vágom, hogy tudnám kivitelezni "Aztán egy javító konzolra kéne belépni, és megnézni a boot log fájlt, hogy mi lehet a hiba.Vagy live lemezről/usbről indítani a rendszert, felcsatolni a winyót, és úgy megnézni a log fájlt."
Javítókonzol ott, melyik lehet? usb-ről toltam egész eddig mindent mivel nincs dvd lejátszóm a gépbe, DE ITT A GÁZ, hogy újra akarom teni a linuxomat de az a baj, hogy amikor újraindítom akkor nem csinál semmit belép a linuxomba nem akar bootolni arról a pendrivról ugye amit eddig megcsináltunk, egy szerűen mintha nem lenne frankó.
Aktív témák
- World of Warships
- AliExpress tapasztalatok
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Renault, Dacia topik
- Google Pixel topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- OLED TV topic
- Elképzelhetetlen sebességre kapcsol Jeff Bezos űrinternete
- Path of Exile 2
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs