Aktív témák
-
törölt tag
meg lehet csinálni, persze. akár a mosógépről is bootol neked az ubuntu, ha kell

de a viccet félretéve, ha a telepítésnél a kézi partícionálást választod, akkor kapsz egy szép grafikus felületet, amin minden pertíciót úgy tologathatsz, ahogy neked tetszik.
ha van win is a gépen, akkor általában az szokott lenni, hogy az ubuntu kiteszi a win7 általt kreált bootloadert, és a sajátját írja az elsődleges vinyó mbr-jébe. ebben választható lesz természeteen a win7 is, tehát ugyanúgy tudod majd használni.
arra érdemes figyelni, hogy win7 alatt nem tudod elérni a linuxos fájlrendszereket egyelőre (illetve amit én próbáltam, az nem ment alatta), viszont linux alól simán eléred az ntfs partíciók tartalmát.én nem hazsnálok 64 bites rendszert, mert semmi szükségem rá, de elvileg semmi gondja nincs.
Aktív témák
- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPad topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Vicces képek
- iOS alkalmazások
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 24GB 1000GB Teljeskörű garancia
- Asus ROG Strix B650-A Gaming Wifi alaplap
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest