Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
totyax
aktív tag
Ettől függetlenül egy darab válasz arra nem jött, hogy egy saját hazám nyelvén feladott levél mellékletét hogy tudnám megnézni
Én írd és mond szarok rá hogy hányféle nyelvet támogat egy egy OS, ha az enyém nincs közte. Amíg a linux ennyire kicsi felhasználói réteggel rendelkezik (itt írtátok hogy 1 és 5 % között) addig nem ártana kicsit jobban odafigyelni arra, hogy egészen triviális dolgokkal felhasználói ne szívjanak. Itt is a pampogás ment ahelyett hogy tényleges megoldási javaslat érkezett volna. Ettől viszont a probléma megoldódni nem fog. Kínaiul soha a büdös életben nem fogok se olvasni se írni, tehát engem annyira nem vonz az UTF. 
Aktív témák
Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Macbook NEO
- Mesterséges intelligencia topik
- Kompakt vízhűtés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új/Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M4 /24GB/1TB - Ezüst - MAGYAR - 15 Ciklus - 2,5 év garancia
- Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7b / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én írd és mond szarok rá hogy hányféle nyelvet támogat egy egy OS, ha az enyém nincs közte. Amíg a linux ennyire kicsi felhasználói réteggel rendelkezik (itt írtátok hogy 1 és 5 % között) addig nem ártana kicsit jobban odafigyelni arra, hogy egészen triviális dolgokkal felhasználói ne szívjanak. Itt is a pampogás ment ahelyett hogy tényleges megoldási javaslat érkezett volna. Ettől viszont a probléma megoldódni nem fog. Kínaiul soha a büdös életben nem fogok se olvasni se írni, tehát engem annyira nem vonz az UTF.