Hirdetés
Aktív témák
-
totyax
aktív tag
Ettől függetlenül egy darab válasz arra nem jött, hogy egy saját hazám nyelvén feladott levél mellékletét hogy tudnám megnézni
Én írd és mond szarok rá hogy hányféle nyelvet támogat egy egy OS, ha az enyém nincs közte. Amíg a linux ennyire kicsi felhasználói réteggel rendelkezik (itt írtátok hogy 1 és 5 % között) addig nem ártana kicsit jobban odafigyelni arra, hogy egészen triviális dolgokkal felhasználói ne szívjanak. Itt is a pampogás ment ahelyett hogy tényleges megoldási javaslat érkezett volna. Ettől viszont a probléma megoldódni nem fog. Kínaiul soha a büdös életben nem fogok se olvasni se írni, tehát engem annyira nem vonz az UTF. 
Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Ritkaság! 17" Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% Áfás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 512GB / Magyar Bill. (Midnight) www.stylebolt.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én írd és mond szarok rá hogy hányféle nyelvet támogat egy egy OS, ha az enyém nincs közte. Amíg a linux ennyire kicsi felhasználói réteggel rendelkezik (itt írtátok hogy 1 és 5 % között) addig nem ártana kicsit jobban odafigyelni arra, hogy egészen triviális dolgokkal felhasználói ne szívjanak. Itt is a pampogás ment ahelyett hogy tényleges megoldási javaslat érkezett volna. Ettől viszont a probléma megoldódni nem fog. Kínaiul soha a büdös életben nem fogok se olvasni se írni, tehát engem annyira nem vonz az UTF.