Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
totyax
aktív tag
Ettől függetlenül egy darab válasz arra nem jött, hogy egy saját hazám nyelvén feladott levél mellékletét hogy tudnám megnézni
Én írd és mond szarok rá hogy hányféle nyelvet támogat egy egy OS, ha az enyém nincs közte. Amíg a linux ennyire kicsi felhasználói réteggel rendelkezik (itt írtátok hogy 1 és 5 % között) addig nem ártana kicsit jobban odafigyelni arra, hogy egészen triviális dolgokkal felhasználói ne szívjanak. Itt is a pampogás ment ahelyett hogy tényleges megoldási javaslat érkezett volna. Ettől viszont a probléma megoldódni nem fog. Kínaiul soha a büdös életben nem fogok se olvasni se írni, tehát engem annyira nem vonz az UTF. 
Aktív témák
Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen Blu-ray írót?
- Riasztó topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Suzuki topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! MSI Claw A1M 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD Intel UHD 630 250W W11
- 267 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én írd és mond szarok rá hogy hányféle nyelvet támogat egy egy OS, ha az enyém nincs közte. Amíg a linux ennyire kicsi felhasználói réteggel rendelkezik (itt írtátok hogy 1 és 5 % között) addig nem ártana kicsit jobban odafigyelni arra, hogy egészen triviális dolgokkal felhasználói ne szívjanak. Itt is a pampogás ment ahelyett hogy tényleges megoldási javaslat érkezett volna. Ettől viszont a probléma megoldódni nem fog. Kínaiul soha a büdös életben nem fogok se olvasni se írni, tehát engem annyira nem vonz az UTF.