Hirdetés
Aktív témák
-
totyax
aktív tag
Ettől függetlenül egy darab válasz arra nem jött, hogy egy saját hazám nyelvén feladott levél mellékletét hogy tudnám megnézni
Én írd és mond szarok rá hogy hányféle nyelvet támogat egy egy OS, ha az enyém nincs közte. Amíg a linux ennyire kicsi felhasználói réteggel rendelkezik (itt írtátok hogy 1 és 5 % között) addig nem ártana kicsit jobban odafigyelni arra, hogy egészen triviális dolgokkal felhasználói ne szívjanak. Itt is a pampogás ment ahelyett hogy tényleges megoldási javaslat érkezett volna. Ettől viszont a probléma megoldódni nem fog. Kínaiul soha a büdös életben nem fogok se olvasni se írni, tehát engem annyira nem vonz az UTF. 
Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion 5 pro
- BESZÁMÍTÁS! Acer Vero V277 27 75Hz IPS FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Pro 256GB (Csak Esim), Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én írd és mond szarok rá hogy hányféle nyelvet támogat egy egy OS, ha az enyém nincs közte. Amíg a linux ennyire kicsi felhasználói réteggel rendelkezik (itt írtátok hogy 1 és 5 % között) addig nem ártana kicsit jobban odafigyelni arra, hogy egészen triviális dolgokkal felhasználói ne szívjanak. Itt is a pampogás ment ahelyett hogy tényleges megoldási javaslat érkezett volna. Ettől viszont a probléma megoldódni nem fog. Kínaiul soha a büdös életben nem fogok se olvasni se írni, tehát engem annyira nem vonz az UTF.