Hirdetés
Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
válasz
Kendek
üzenetére
Az ikonját most vettem észre, hogy írtad. Mindig terminálból indítom.
Mondjuk én a karakteres felülete miatt díjaztam, az is megmaradt: aptitude --no-gui. Egyébként nekem simán megy az ikonjával is. Mondom én, hogy intelligens, érzékelte, hogy te nem szereted használni, ezért el sem indult.
Viccet félre téve, ízlések és pofonok... én jobban szeretem.
Értem én, hogy határt kell húzni, de a Fedora esetében pl. ezt hogy tudják kezelni? Nem hiszem, hogy kell ott bármit is fejleszteni közben. Pl. egy böngészőt nyugodtan lehet frissíteni (sőt), nem értem miért kell visszatartani. Illetve kompatibilitási ellenőrzést kell csak csinálni, ha megy probléma nélkül az új verzió az adott rendszerrel, akkor lehet frissíteni, különben nem. Utóbbi esetben egy olyan user sem bajlódna vele, mint pl. én. Nem kell ezt túlbonyolítani (értsd: nem a rendszert kell a programhoz igazítani, hanem fordítva).
Aktív témák
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Pajac: Nincs rá kapacitásom
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- Kételkedsz még a Marathonban? Nézz meg egy teljes kört!
- Autós topik
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 W11
- Eladó egy Gigabyte komlet gép
- 224 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mondjuk én a karakteres felülete miatt díjaztam, az is megmaradt: aptitude --no-gui. Egyébként nekem simán megy az ikonjával is. Mondom én, hogy intelligens, érzékelte, hogy te nem szereted használni, ezért el sem indult.
Viccet félre téve, ízlések és pofonok... én jobban szeretem.