Hirdetés
- Androidos fejegységek
- Androidos tablet topic
- Gigantikus átalakulásra készül a Vulkan API
- 3D nyomtatás
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Adatvédelem kontra kényelem: ha kérik, a Microsoft kiadja a kulcsokat
- Mini-ITX
Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
válasz
Kendek
üzenetére
Az ikonját most vettem észre, hogy írtad. Mindig terminálból indítom.
Mondjuk én a karakteres felülete miatt díjaztam, az is megmaradt: aptitude --no-gui. Egyébként nekem simán megy az ikonjával is. Mondom én, hogy intelligens, érzékelte, hogy te nem szereted használni, ezért el sem indult.
Viccet félre téve, ízlések és pofonok... én jobban szeretem.
Értem én, hogy határt kell húzni, de a Fedora esetében pl. ezt hogy tudják kezelni? Nem hiszem, hogy kell ott bármit is fejleszteni közben. Pl. egy böngészőt nyugodtan lehet frissíteni (sőt), nem értem miért kell visszatartani. Illetve kompatibilitási ellenőrzést kell csak csinálni, ha megy probléma nélkül az új verzió az adott rendszerrel, akkor lehet frissíteni, különben nem. Utóbbi esetben egy olyan user sem bajlódna vele, mint pl. én. Nem kell ezt túlbonyolítani (értsd: nem a rendszert kell a programhoz igazítani, hanem fordítva).
Aktív témák
- Androidos fejegységek
- Androidos tablet topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gigantikus átalakulásra készül a Vulkan API
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Highguard - Küszöbön a megjelenés, mégsem tudunk róla szinte semmit
- sh4d0w: Nyitlocker
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 01.20
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG Seasonic 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Mondjuk én a karakteres felülete miatt díjaztam, az is megmaradt: aptitude --no-gui. Egyébként nekem simán megy az ikonjával is. Mondom én, hogy intelligens, érzékelte, hogy te nem szereted használni, ezért el sem indult.
Viccet félre téve, ízlések és pofonok... én jobban szeretem.