- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- Tavaszi hardvernyitány
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Home server / házi szerver építése
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
ntomka
üzenetére
skype-ban nincs offline messages egyáltalán. tehát ha a másik tényleg offline van (és nem invisible), akkor nem fogja megkapni az üzenetet, amíg legközelebb egyszerre nem kapcsolódtok a szerverre (akár invisible módban is).
nekem az utóbbi időben tényleg nem volt bajom az offline üzenetekkel. de viszont wlm alatt volt egy olyan hiba, hogy az egyik kontaktommal akármit csináltam, nem tudtam neki írni, csak emailt küldeni engedett, pedig fent vagyunk egymás listáján, és emesene, pidgin és meebo alatt is tökéletesen megy a dolog. legújabb wlm alatt meg csak akkor, ha ő írt nekem előbb, de ha egy bizonyos timeout idő után már az úgy megnyitott párbeszédablakban sem tudtam neki üzenni, mindig kiírta, hogy valami hiba történt, stb...
Aktív témák
- Formula-1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- PC Játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 262 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest