Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Utolérte a komponenshiány az OLED-es Steam Decket
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
ntomka
üzenetére
skype-ban nincs offline messages egyáltalán. tehát ha a másik tényleg offline van (és nem invisible), akkor nem fogja megkapni az üzenetet, amíg legközelebb egyszerre nem kapcsolódtok a szerverre (akár invisible módban is).
nekem az utóbbi időben tényleg nem volt bajom az offline üzenetekkel. de viszont wlm alatt volt egy olyan hiba, hogy az egyik kontaktommal akármit csináltam, nem tudtam neki írni, csak emailt küldeni engedett, pedig fent vagyunk egymás listáján, és emesene, pidgin és meebo alatt is tökéletesen megy a dolog. legújabb wlm alatt meg csak akkor, ha ő írt nekem előbb, de ha egy bizonyos timeout idő után már az úgy megnyitott párbeszédablakban sem tudtam neki üzenni, mindig kiírta, hogy valami hiba történt, stb...
Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Filmvilág
- Battlefield 6
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest