Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Kendek
üzenetére
Jah mert neki lényegében annyi volt beállítva, amennyi nekem kell. Így egyszerűbb volt, mert ugye egy nem teljesen hozzáértőnek van 1 2 dolog ami kínai, még ott is.

De mondjuk a fura az, hogy amíg a tweakben nem állítottam át semmit, addig nem volt baj, ott is tudtam állítani a pipát, de ahogy ott állítottam, azt is kiszürkítette, de ott van a pipa... És ez pont az az opció ami engem rohadtul idegesít, és nem tudom kikapcsolni.

Jah várjálcsak...
Megvan asszem.
Jah, sikerült.
Egy kérdés, amit kérdeztem, esetlegesen.. A böngészők felső sorát, tehát ahol Chrome-ban a lapok vannak, azt lehet állítani valahogy, tehát hogy csak az legyen átlátszó, ne maga az egész ablak.
Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Game Pass előfizetés
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue Karcmentes állapot 100% akku (93 ciklus)
- Dell Optiplex 390 MT,i3-2130,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 Pro Max 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Jah, sikerült.