Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
Kendek
üzenetére
Köszi a tippeket.

Mondjuk egyik se vált be.
Találtam viszont ilyet: sysv-rc-conf, ez király. Csak leírás nincs a folyamatokról. A bum viszont azt mondja, hogy van nvidia valami a rendszeren. Nem emlékszem, hogy telepítettem volna a drivert.
Sumákol ez az ubuntu, tuti sumákol 
De amúgy találtam ilyet:
system-config-printer. Kezem magam otthon érezni.
Raktam már fel lxde-t, nincs viszont hozzá lxmusic. Leforgatni sem tudom a legújabbat, mert régiek a libek. Ettől meg pláne otthon érzem magam, tiszta centos.

Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Huawei P30 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Találtam viszont ilyet: sysv-rc-conf, ez király. Csak leírás nincs a folyamatokról. A bum viszont azt mondja, hogy van nvidia valami a rendszeren. Nem emlékszem, hogy telepítettem volna a drivert.
Sumákol ez az ubuntu, tuti sumákol