- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- Apple MacBook
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Végleg leszámol a Mac Próval az Apple
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Milyen videókártyát?
Aktív témák
-
válasz
body007
üzenetére
Na most amik nagyon fontosak nekem:
Megnyitom a torrent fájlt -> kijelölöm egyszerűen és gyorsan amit szeretnék tölteni belőle. Első esetben megvárom a csatlakozókat és kilövöm a trackert, majd élvezem, ahogy visszacsatlakoznak. Másik esetben megvárom míg letöltődik a cucc, majd kilövöm a trackert és törlöm a torrentet, természetesen úgy, hogy a letöltött tartalom megmaradjon. Utána újra megnyitom a cuccot és seedelem. Ez eddig tiszta sor, semmi jelentés.
Na mármost az is nagyon előnyös, ha ellenőrzés nélkül meg tom nyitni seedre a cuccost, mert így az is lehet, hogy 0,001 %-a van csak meg, mégis beállhatok seedbe mint a jófiú.
Meg persze nem jelzi azt, hogy újra letöltöttem és várhatom a soromat, hogy ne kelljen seedelni örök időkre. Az nagyon jó, ha megállítom és elküldi az infót a trackernek és nem úgy viselkedik, hogy újraindításnál már kétszeresen töltöm, jelentés meg semmi. Az is szuper, ha zárt portok mellett megmozdul a letöltés. Erőforrásigény...
Na mindegy, nem folytatom, de ennyiből is kilátszik tisztán, hogy mire is kell nekem.
Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- White GAMER PC! Ryzen 7800X3D / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- AKCIÓ! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest