Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Kérsz egy pohár hardverbólét?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PCI Express 7.0 – Brutális sebesség, de minek?
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3D nyomtatás
- AMD FX
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz
Kendek
üzenetére
Bocsánat, hogy beleszólok, de ezt a "problémát" én úgy oldottam meg, hogy miután az ubuntut kipróbáltam, egy-két hét után lepucoltam a gépemről a windows-t, igy már nem kell félnem, hogy windows alatt futtatható és a tudtomon kívül első nekifutásra is rendszergazdai jogokkal bíró programok kerülnek a gépre.
Nálam ez kvázi sokáig tartott, és sok ember összehangolt munkáját igényelte, mire sikerült az agyamat megfertőzni a linux-szal (
) , de most már fizikai fájdalmat jelentene, ha otthoni gépen windows-t kéne telepítenem.
Sokat kell még tanulnom a használatáról, de rajta vagyok az ügyön. Bizonyára linuxra is vannak vírusok, de kicsi az esélye, hogy belefut az ember.
Szerk..: rossz helyre címeztem a választ...

Aktív témák
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Házimozi belépő szinten
- World of Tanks - MMO
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Interactive Brokers társalgó
- Avast! Antivirus topic
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kérsz egy pohár hardverbólét?
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- BESZÁMÍTÁS! 8GB Crucial Ballistix Sport 1600Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) , de most már fizikai fájdalmat jelentene, ha otthoni gépen windows-t kéne telepítenem.