Hirdetés
- Új gigakonzorcium erősítené meg az ARM szoftveres hátterét
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
- Mi a különbség a szerver és a PC között?
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
moma
őstag
válasz
FixY67
üzenetére
én is úgy tudom, hogy az az indoklás, hogy mivel az alap ubuntuval nincsenek nyitott portok ezért nem szükséges a tűzfal konfigurálása. és aki pedig olyan alkalmazást futtat, amihez ez szükséges az tegye azt meg.
de az nekem sem világos, hogy milyen hátránya lenne, ha ez ettől függetlenül megtörténne vagy legalább megkérdezné a telepítő, hogy akarod e.
amúgy szerintem az aláírásodban lévő egyelőre dolog nem valamilyen jelentés nem tudására vezethető vissza, hanem arra, hogy szóban ugyanúgy mondjuk a kettőt. tehát csak úgy írja, ahogy mondja. számára a szitu olyan, mint ahogy a vár kétjelentésű.
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Alkalmi vétel!Csere-Beszámítás! Csak tesztelt HP Omen 16! R9 8940HX / 32GB DDR5 / RTX 5060 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest