- Duplán 4K: a TCL tudja, hogy gyártson monitort
- Milyen videókártyát?
- Utolérte az áremelés a PlayStation 5-öt
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Márciusi pillanatkép a hardverpiacról
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
Aktív témák
-
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
A 9.10-es használatom tapasztalatait is belevettem, bár most már a 10.04 előzetes kiadását használom. Fglrxet csak az előbbire tudtam rakni, mert utóbbival nem is kompatibilis jelenleg még, de ott is tudtam már nyílt drivert is használni kis mókulással. Nyílt meghajtóval mindig jó volt, és most is jó, de az fglrxel nagyobb frissítések után (új kernel, ilyenek) valami történt, nem jött vissza felfüggesztésből. Viszont egy újrahúzás, ami csak egy-két pillanat meg egy restart, segített rajta mindig.
Nos, amit viszont észrevettem, és erre mondtam a BIOS-os dolgot, ha engedélyezem a Repost Video on STR Resume [This feature allows you to repost video on STR resume. (STR refers to suspend to RAM)] funkciót, akkor nagyobb eséllyel tér vissza rendben álmaiból. Persze elképzelhető, hogy ilyen állítási lehetőség nálad nincsen.
Aktív témák
- Duplán 4K: a TCL tudja, hogy gyártson monitort
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Windows 10
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- DJI topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- 27% - ACEmagic S3A MiniPC! Ryzen 6900HX 16GB DDR5 / 512GB SSD/ Radeon 680M!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo X1 Yoga gen. 6. // i7-1185g7 // 32GB // 512GB // ÚJSZERŰ!!! // ÚJ ÁRA 1.408.990.-Ft!!!!!!
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4604, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest