Hirdetés
- Kompakt, mégis egyszerűen fejleszthető barebone géppel jelentkezett a Shuttle
- 100 Hz-et tud az ASUS dokkolóval kombinált, ultraszéles monitora
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
Aktív témák
-
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
A 9.10-es használatom tapasztalatait is belevettem, bár most már a 10.04 előzetes kiadását használom. Fglrxet csak az előbbire tudtam rakni, mert utóbbival nem is kompatibilis jelenleg még, de ott is tudtam már nyílt drivert is használni kis mókulással. Nyílt meghajtóval mindig jó volt, és most is jó, de az fglrxel nagyobb frissítések után (új kernel, ilyenek) valami történt, nem jött vissza felfüggesztésből. Viszont egy újrahúzás, ami csak egy-két pillanat meg egy restart, segített rajta mindig.
Nos, amit viszont észrevettem, és erre mondtam a BIOS-os dolgot, ha engedélyezem a Repost Video on STR Resume [This feature allows you to repost video on STR resume. (STR refers to suspend to RAM)] funkciót, akkor nagyobb eséllyel tér vissza rendben álmaiból. Persze elképzelhető, hogy ilyen állítási lehetőség nálad nincsen.
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Házimozi haladó szinten
- EAFC 26
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256GB használt karcmentes 89% akku (405 ciklus) 6 hónap
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest