Hirdetés
- Projektor topic
- NVIDIA® driverek topikja
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- HP EliteBook / ZBook topik
Aktív témák
-
DraXoN
addikt
Ismeritek a "blueproximity" programot (az alap tárolóban bennevan)? Bluetooth a modult használva belehet állítani hozzá egy eszközt (pl. a telefont, ha aktív rajta a bluetooth), hogy figyelje, és ha az adott eszköt túl távolra megy, zárjon le a kijelző. Az eszköz újboli közelkerülésével pedig magától felold a kijelző...
Nekem nagyon tetszik feltelepítettem, pillanatok alatt beállítottam, hogy figyelje a telefonom, most ha a telefont elviszem kicsit messzebb ami a jelenlegi beállításokkal az esetemben olyan 5-6 méter, vagy komolyabb takarás (fal), a képernyő lezár.. a telefon visszatértekor meg újra felold autómatikusan
..pesze ha a telefont, vagy a bluetooth-t kikapcsolom, akkor is lezár a képernyő (ha a telefon kikapcsolva lenne, vagy nem közel a lezárás persze feloldható a felhasználói jelszó ismeretében)...
Mindenesetre ez a program szerintem marha hasznos
elmegyek koliból, és még csak a képernyő zárolásra se kell rányomnom, hogy más ne tudja piszkálni a laptopomat
(nem mint ha piszkálnák.. tudtommal nem nyúlnak hozzá, de nem látom valójában..) nem is tudtam, hogy létezik ilyen alkalmazás.. véletlen találtam...A program mellett természetesen továbbra is működik minden más bluetooth funkció is.. pl. a fájlküldés-fogadás, a távirányítás, a mikrofon és fejhallgató (bár az valamiért csak monóban, és a mikrofon is csak akkor megy, ha már akkor be volt kapcsolva a fejhallgató mikor a rendszer feláll.. de ez ilyen volt mindig a Karmic-ban), a 9.10előtt mondjuk semennyire se ment a mikrofon meg a fejhallgató... mivel a bluetooth fülest a telefonomhoz használom, így nem zavar ez utóbbi (azt is, hogy kezeli-e csak kipróbáltam, hogy hátha).. mondjuk a bluetooth az sokat feljődött a 9.04esben lévőhöz képest.. kicsit eltértem, de a lényeg, hogy a program nekem tetszik
ha valaki hasonló funkciót szeretne, és van bluetooth-a az próbálja ki (az érzékenység, a késleltetések időtartama, mind-mind állítható).Gondoltam megosztom az élményem a programmal
...CHIPman: a delugeból érdemes felrakni a legújabb verziót, ami alapból az ubuntuban van, az egy kicsit bugos (úgy tapasztaltam) http://deluge-torrent.org/
Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Projektor topic
- NVIDIA® driverek topikja
- Indul a ChatGPT Health
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- World of Tanks - OFF topic
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Humble szökevények 500-2500Ft
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
..pesze ha a telefont, vagy a bluetooth-t kikapcsolom, akkor is lezár a képernyő (ha a telefon kikapcsolva lenne, vagy nem közel a lezárás persze feloldható a felhasználói jelszó ismeretében)...
elmegyek koliból, és még csak a képernyő zárolásra se kell rányomnom, hogy más ne tudja piszkálni a laptopomat
(nem mint ha piszkálnák.. tudtommal nem nyúlnak hozzá, de nem látom valójában..) nem is tudtam, hogy létezik ilyen alkalmazás.. véletlen találtam...