Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Everest / AIDA64 topik
- Milyen videókártyát?
- 3D nyomtatás
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
DraXoN
addikt
Ismeritek a "blueproximity" programot (az alap tárolóban bennevan)? Bluetooth a modult használva belehet állítani hozzá egy eszközt (pl. a telefont, ha aktív rajta a bluetooth), hogy figyelje, és ha az adott eszköt túl távolra megy, zárjon le a kijelző. Az eszköz újboli közelkerülésével pedig magától felold a kijelző...
Nekem nagyon tetszik feltelepítettem, pillanatok alatt beállítottam, hogy figyelje a telefonom, most ha a telefont elviszem kicsit messzebb ami a jelenlegi beállításokkal az esetemben olyan 5-6 méter, vagy komolyabb takarás (fal), a képernyő lezár.. a telefon visszatértekor meg újra felold autómatikusan
..pesze ha a telefont, vagy a bluetooth-t kikapcsolom, akkor is lezár a képernyő (ha a telefon kikapcsolva lenne, vagy nem közel a lezárás persze feloldható a felhasználói jelszó ismeretében)...
Mindenesetre ez a program szerintem marha hasznos
elmegyek koliból, és még csak a képernyő zárolásra se kell rányomnom, hogy más ne tudja piszkálni a laptopomat
(nem mint ha piszkálnák.. tudtommal nem nyúlnak hozzá, de nem látom valójában..) nem is tudtam, hogy létezik ilyen alkalmazás.. véletlen találtam...A program mellett természetesen továbbra is működik minden más bluetooth funkció is.. pl. a fájlküldés-fogadás, a távirányítás, a mikrofon és fejhallgató (bár az valamiért csak monóban, és a mikrofon is csak akkor megy, ha már akkor be volt kapcsolva a fejhallgató mikor a rendszer feláll.. de ez ilyen volt mindig a Karmic-ban), a 9.10előtt mondjuk semennyire se ment a mikrofon meg a fejhallgató... mivel a bluetooth fülest a telefonomhoz használom, így nem zavar ez utóbbi (azt is, hogy kezeli-e csak kipróbáltam, hogy hátha).. mondjuk a bluetooth az sokat feljődött a 9.04esben lévőhöz képest.. kicsit eltértem, de a lényeg, hogy a program nekem tetszik
ha valaki hasonló funkciót szeretne, és van bluetooth-a az próbálja ki (az érzékenység, a késleltetések időtartama, mind-mind állítható).Gondoltam megosztom az élményem a programmal
...CHIPman: a delugeból érdemes felrakni a legújabb verziót, ami alapból az ubuntuban van, az egy kicsit bugos (úgy tapasztaltam) http://deluge-torrent.org/
Aktív témák
- VGA kibeszélő offtopik
- Bittorrent topik
- Mikrotik routerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Spórolós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Kolink Rocket Heavy 450W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4449, 100% Akksi
- Apple MacBook Air 15" 2025 100%(1év Garancia)
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
..pesze ha a telefont, vagy a bluetooth-t kikapcsolom, akkor is lezár a képernyő (ha a telefon kikapcsolva lenne, vagy nem közel a lezárás persze feloldható a felhasználói jelszó ismeretében)...
elmegyek koliból, és még csak a képernyő zárolásra se kell rányomnom, hogy más ne tudja piszkálni a laptopomat
(nem mint ha piszkálnák.. tudtommal nem nyúlnak hozzá, de nem látom valójában..) nem is tudtam, hogy létezik ilyen alkalmazás.. véletlen találtam...