Hirdetés
Aktív témák
-
mzx
senior tag
Köszi a válaszokat Speeedfire, Siriusb, Vladi!
Felmerult válaszotok után újabb bizonytalanság bennem;
írjátok, hogy ubi telepítésekor úgy is az ubi-s hdd-t, illetve partíciót választom ki,
ezert nem fog bele írni az Ubi-telepito a WinXP-s hdd-be / particioba - ez edddig oké is....Na de a particiok kozul honnan tudom, melyik-melyik?
Windows betűjeleket ismertem eddig csupán:
c:\ , d:\, g.:\ satobbi - ezek jellemzőek windows alatt ugyebár...
Vladi, említetted korábban, hogy ubi alatt ilyen jelek lesznek:
sdb1
sdb2
sdb3
satöbbi....- Na most egyrészt kérdem: ezek particiók, vagy pedig fizikai háttértárolók (hdd, cd rom satobbi), vagy bármelyiket jelölhetik?
- Valamint kérdem : honnan tudom, az SDB-k közül melyik a windows XP particioja/vinyója,
melyik a másik (jelenleg "üres", ubi-nak szánt) hdd jele, illetve hogy azon belul mely leendő particionak mi lesz a jele?- Ja, és a telepito választja ki, milyen jelet ad, pl. amikor particionálok (automatikusan, mint a Windows), vagy nekem kell megadni?
- Valamint édekel engem, hogy az Ubi-telepítő is sdb-kkel fogja jelolni a particiokat, illetve vinyókat?
- Vladi válaszod végén említettél valami mbr-t... Mi is az? Lehet h már mondtad korábban,
de "nem vágom" per pill ....Közben eldöntöttem, hogy a 40GB (ubi-ra szánt) vinyómat ubi telepitéskor particionalni fogom, de még egyelore
épp csak azt tudom a particiokrol, hogy "nem eszik, se nem isszák" ;-) Sokkal tobbet nem
.
Azonban muszaly lesz, mert kb 2 nappal ezelotti egyik válasz alapján megtudtam, hogy
ha XP-ből is akarok irni, meg onnan olvasni erre/erről az Ubi-nak szánt vinyómra/-ról is, akkor egy NTFS particiot létre kell hoznom azon az ubi-s hdd-n.
20 GB-t ot particionalok majd NTFS-ként. Legalábbis szeretnék.
A masik fele elég lesz (kizárólag) ubi-nak , ubi-s file rendszerrel.
Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.
A masik fele elég lesz (kizárólag) ubi-nak , ubi-s file rendszerrel.