Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
FixY67
senior tag
Olyan embereket keresek, akik úgy érzik, az Ubuntu dokumentációja kielégítő, mind mennyiségét, mind minőségét tekintve!

Keresnék valami írást, amiből kiderül, hogy az ubuntu rendszereken mi a szerepük az egyes runleveleknek, miért jobb az upstart-os init-jük a SysV-félénél, stb. Szóval egy korrekt üzemeltetési doksit kezdtem keresgélni. Csak én nem találok ilyet vagy valóban nem létezik ubuntu specifikus dokumentáció?
Még ez tűnik a legrészletesebbnek: https://help.ubuntu.com/8.10/serverguide/C/index.html de... hát ez kb. az a színvonal, amit én tudok, amikor nagyon utálom dokumentálni azt, amit csinálok.
(értsd: leírom pár szóban, hogy mi a funkciója egy adott alkatrésznek és két sorban összefoglalom, hogyan kell telepíteni)Lehet, hogy szerver téren visszatérek a FreeBSD-re? (bár épp a napokban rémisztgettek vele, hogy már ott is qrvulnak a doksit illetően
)-------------
szerk: ha valaki tud olyan viszonylag részletes, érthető doksiról, amiben az upstart használatát leírják... plíííz...
Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 8gb(1660ti,2060 szint) Kérlek olvasd végig a hirdetést
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Redmi Note 11 Pro 5G / 6/128GB /Kártyafüggetlen /12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(értsd: leírom pár szóban, hogy mi a funkciója egy adott alkatrésznek és két sorban összefoglalom, hogyan kell telepíteni)