- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SSD kibeszélő
- Azonnali notebookos kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Aktív témák
-
FixY67
senior tag
Olyan embereket keresek, akik úgy érzik, az Ubuntu dokumentációja kielégítő, mind mennyiségét, mind minőségét tekintve!

Keresnék valami írást, amiből kiderül, hogy az ubuntu rendszereken mi a szerepük az egyes runleveleknek, miért jobb az upstart-os init-jük a SysV-félénél, stb. Szóval egy korrekt üzemeltetési doksit kezdtem keresgélni. Csak én nem találok ilyet vagy valóban nem létezik ubuntu specifikus dokumentáció?
Még ez tűnik a legrészletesebbnek: https://help.ubuntu.com/8.10/serverguide/C/index.html de... hát ez kb. az a színvonal, amit én tudok, amikor nagyon utálom dokumentálni azt, amit csinálok.
(értsd: leírom pár szóban, hogy mi a funkciója egy adott alkatrésznek és két sorban összefoglalom, hogyan kell telepíteni)Lehet, hogy szerver téren visszatérek a FreeBSD-re? (bár épp a napokban rémisztgettek vele, hogy már ott is qrvulnak a doksit illetően
)-------------
szerk: ha valaki tud olyan viszonylag részletes, érthető doksiról, amiben az upstart használatát leírják... plíííz...
Aktív témák
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Ableton Live 12 Suite Education
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27% - LG UltraFine 27UP650K-W IPS Monitor! 3840x2160 60 Hz
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(értsd: leírom pár szóban, hogy mi a funkciója egy adott alkatrésznek és két sorban összefoglalom, hogyan kell telepíteni)