Hirdetés
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Az X3D-s Ryzenekkel való bűvészkedés a Colorful alaplapjának fő profilja
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- Nagyzási hóbortja van az ASUS legfrissebb, QD-OLED paneles monitorának
- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD FX
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nagyzási hóbortja van az ASUS legfrissebb, QD-OLED paneles monitorának
Aktív témák
-
nb18
tag
hello! 2napos ubuntus vagyok!lenne néhány kérdésem
a legfontosabb hogy a hangom "müködik" de csak recseg mp3nál rá sem lehet jönni hogy mit hallgatok. A gép amugy asus a6r hangkártya: Soundmax integrated audio (ac97) felismeri az ubuntu (xp alatt minden ok) alsa,oss,automatikus stb mindegyikkel próbáltam hangerő maxon és csak recseg,ha lehúzom róla a 2.1et akkor nagyjából semmit nem hallani maximumon. mi lehet a probléma? nagyon láma vok
szájbarágósan kérném a megoldást...gugliztam nem nagyon találtam semmit. 
illetve hogy korlátozott meghajtóval működik az ati x200am.. direct rendering:yes glxgearsra 1000fps... a beryl és a compiz viszont nem müködik..visszamegy metacityre:S itt is sokféle megoldást próbáltam már..ennyire gáz megcsinálni?

Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Humble szökevények 500-1500Ft
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- Lenovo Legion laptop 15.6 / i5-9300HF/8GB/1TB HDD + 512GB SSD!
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
a legfontosabb hogy a hangom "müködik" de csak recseg mp3nál rá sem lehet jönni hogy mit hallgatok. A gép amugy asus a6r hangkártya: Soundmax integrated audio (ac97) felismeri az ubuntu (xp alatt minden ok) alsa,oss,automatikus stb mindegyikkel próbáltam hangerő maxon és csak recseg,ha lehúzom róla a 2.1et akkor nagyjából semmit nem hallani maximumon. mi lehet a probléma? nagyon láma vok