Hirdetés

Aktív témák

• Takhanto
    őstag

Elolvastam. Mi jut eszembe?: "Aki nem tud arabusul, az ne beszéljen arabusul." Mert a munka a meghatározó és jelenleg XP-s munka-program kényeszer van. És ennyi. Nálam is ezért győz az XP. Megvettem a szoftvereket, használom őket naponta és nem futnak máson, csak az XP-n. Azon viszont jól és gyorsan. Ennyi. Nincs is verseny. Ha tudnának arabusul, ezt kellett volna leírniuk, nem összezagyválni mindenféle odanemtartozó butaságot. Pont.

Egyébként én is raktam már fel asztali PC-mre hackintost. Én is tájékozódom. Levonom a tanulságot. Utána törlés. Az ubit viszont nem töröltem. Mert jogtisztán lehet a gépemen. És mert nagyon is tetszik. Ez pedig nagy különbség. Szerintem.

Nemtom minek írtál,de jólvan.

Nekem W7 van fent és nincs semmi bajom vele,mellette hacintosh ami mindennap azt használom. Most per pill Ubuntu-t használom,persze próba módban van,úgy értem úgy bootoltam be.
    Csodálatos módon van hangom,wireless (azon jön be a netem). De valami nem stimmel, magyart választottam ki erre fele magyar fele angolul van. Tán akkor van full magyarul ha feltelepítem a winyóra?

Aktív témák