Hirdetés
- Prezentálta sokadik AI útitervét az Intel
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- Szabadalmi vita után bukta a német piacot az ASUS és az Acer
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Még ezüst is van a Pulsar és Vaxee közös egerének receptjében
Aktív témák
-
upszilon
őstag
válasz
Takhanto
üzenetére
Mivel a MAC-gépek eleve csak és kizárólag OS-el kerülnek forgalomba, a 8e Ft-os ár nem operációs rendszer ár, hanem annak új verzióra történő cserélésének ára. A MAC-os-nek, mivel külön nem is árulják, a valóságban nincsen ára. ...és úgytűnik ezt Te tudtad. Más szavakkal: megpróbáltad félrevezetni a topik olvasóit. Már csak az a kérdés: Miért?
Tomtyi: "Pillanatnyilag a Windows az egyetlen rendszer a világon, ahol előfordulhat, hogy nem tudunk eltávolítani egy alkalmazást, illetve, hogy el tudjuk távolítani, de rengeteg Registry-bejegyzés, könyvtár, DLL és egyéb szemét marad utána."
Ezért kell partíciómentést használni. (Megint egy segédprogram.) Nem uninstallálni kell, hanem visszarakni a mentést. A "kell" szót pontosan a Te kedvedért vastagítottam meg. Nehogy megint értetlenkedni tudjál. Ha ugyanis nem állní fenn ez az ostoba helyzet az eltávolíthatatlansággal, nem kellene hanszálnom a "kell" szót sem. De linuxnál is fennáll ám a probléma. Számtalanszor volt már, hogy elállítgattam a rendszert annyira, hogy könyebb volt (időben meg pláne) visszarakni a korábbi mentést, mint visszaállítgatni a rendszert... Nem vagyok biztos benne, hogy ezt az egyszerű gondolatot nem vagy képes megérteni. Ezért inkább rákérdezek: Érted?
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H310M i5 8500 8GB DDR4 480GB SSD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- 233 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest