Hirdetés
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Webes drivert fejleszt a Razer
- VR topik
- Megkezdte az idei cicaharcot az AMD és az Intel
Aktív témák
-
Brutforsz
senior tag
válasz
Brutforsz
üzenetére
Miután frankón leírtam, hogy nem sikerült az Audacious-t letenni, erős késztetés fogott el, hogy újra megkíséreljem, és most sikerült.
Az a trükk, hogy a lejátszó beállításainál engedélyezni kell azt, hogy az ablakkezelő hagyományos ablakként jelenítse meg a lejátszóablakot [I
Show window manager decoration)][/I], így aztán már rá lehet bökni a címsorra az AllTray-jel.
Be is lőttem gyorsan, hogy mindig dokkolva induljon: a lejátszó indítóikonjának parancsát átírtam "alltray audacious &"-re.Köszi, hogy felvetettétek az eredeti problémát.

Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- SzoftverPremium.hu
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
- Xiaomi 11T 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Show window manager decoration)][/I], így aztán már rá lehet bökni a címsorra az AllTray-jel.