Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Tápos kibeszélő offtopik
- Canon MILC: EOS R és M topik
- ASRock lapok általában
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
Mobilarena témák
Aktív témák
-
tzimash
őstag
Hali skacok.
telepitem epp az ubuntut, es rogton az elejen eladadtam. ott ahol a tartozkodasi helyet kellene kivalasztanom. na nem azert mert nem tom hol lakok...
15 collos monitorom van es az ablak alja kilog, gondolom alul van valami next vagy ok gomb amit emiatt nem erek el, probaltam atmeretezni az ablakot, athelyezni, felbontast valtani, tabot nyomni de semmi. bosszanto.
valami otlet?na megoldottam, a két "tálcát", ami alul és fölül van elraktam a jobb ill. a bal oldalra, igy már félig látszott az "előre" gomb
Tehát Előre!
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z370A i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest