Hirdetés
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
Orb1337
tag
Múlt hétvégémet teljesen elcs*sztem rendszertelepítéssel, win7-et raktam fel először, majd utána másik partícióra ubuntu 9.10-et. Még az ubuntu telepítése előtt win7-re felraktam az általános programokat, zenét hallgattam (volt hang).
Utána ugye ubuntu fel, dolgoztam benne, majd vissza szerettem volna menni windows alá, ahol most nemvolt hangom, ekkor még nem láttam az összefüggést, gondoltam a windows a hibás mint mindig, win7-le, Xp-fel. Hang ok.
Egy hétig nem voltam itthon, most szükségem volt megint a munkámhoz ubuntura, grub visszaállít (drága win törli a bootrecordot), működik, a user meg dolgozik
Visszalépve windowsba megint nincs hang...
Lanchpadon találtam egy ezzel kapcsolatos bugbejegyzést, tehát valószínű nem egyedi a problémám, ha valaki tapasztalt ilyet és sikerült megoldania, kérem ossza meg velem.
Audigy SE hangkártyám van.
Aktív témák
- Arc Raiders
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hamarosan mobilokra is befut a Where Winds Meet
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs