Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Akciókamerák
- Milyen házat vegyek?
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- LG LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Aktív témák
-
Orb1337
tag
Múlt hétvégémet teljesen elcs*sztem rendszertelepítéssel, win7-et raktam fel először, majd utána másik partícióra ubuntu 9.10-et. Még az ubuntu telepítése előtt win7-re felraktam az általános programokat, zenét hallgattam (volt hang).
Utána ugye ubuntu fel, dolgoztam benne, majd vissza szerettem volna menni windows alá, ahol most nemvolt hangom, ekkor még nem láttam az összefüggést, gondoltam a windows a hibás mint mindig, win7-le, Xp-fel. Hang ok.
Egy hétig nem voltam itthon, most szükségem volt megint a munkámhoz ubuntura, grub visszaállít (drága win törli a bootrecordot), működik, a user meg dolgozik
Visszalépve windowsba megint nincs hang...
Lanchpadon találtam egy ezzel kapcsolatos bugbejegyzést, tehát valószínű nem egyedi a problémám, ha valaki tapasztalt ilyet és sikerült megoldania, kérem ossza meg velem.
Audigy SE hangkártyám van.
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- Suzuki topik
- AliExpress tapasztalatok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- AKCIÓ! ASUS H110M i3 6100T 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Kolink Inspire K2 aRGB 400W
- Sennheiser HD650 fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
- LG SMART 32SR50F-W IPS Monitor! 1920x1080 / 8ms / 60hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest