Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Autóhifi
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós kamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Bikkrom
senior tag
Kiírtam a 9.04et sajna 16X-osan(későn olvastam sh4d0w kommentjét amiben azt mondta, hogy 4X-es felett ne írjam
). Nálam zokszó nélkül felment de öcsém gépén windows alól telepítve hiba lépett fel. Windowson szépen felment az első fele aztán ugye újraindul, már lehet választani xp és ubuntu közül, rányom öcsém az ubuntura megy a töltőképernyő szépen végigtölt, ugye innentől folytatódna még a telepítés de beáll egy fekete kép és 10 percig sem csinált semmit.
Gyorsan írtam ki a CD-t?
Öcsém konfigjában lehet valami kavarás? 2000+AMD, 512RAM, Ati9550, 10GB szabad hely.
Aktív témák
Aktív témák
- OTP Bank topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Amatőr csillagászat
- Diablo II: Classic és Resurrected
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- E-roller topik
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- iPhone gyári/emelt kapacitású akkumulátor csere 6 HÓNAP GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R7 2700 8GB DDR4 256GB SSD RX 6500 XT 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Nálam zokszó nélkül felment de öcsém gépén windows alól telepítve hiba lépett fel. Windowson szépen felment az első fele aztán ugye újraindul, már lehet választani xp és ubuntu közül, rányom öcsém az ubuntura megy a töltőképernyő szépen végigtölt, ugye innentől folytatódna még a telepítés de beáll egy fekete kép és 10 percig sem csinált semmit.