Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Autós kamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- Természetfeletti erő? Acer Nitro V 16 AI notebook Gorgon Pointtal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Bikkrom
senior tag
Kiírtam a 9.04et sajna 16X-osan(későn olvastam sh4d0w kommentjét amiben azt mondta, hogy 4X-es felett ne írjam
). Nálam zokszó nélkül felment de öcsém gépén windows alól telepítve hiba lépett fel. Windowson szépen felment az első fele aztán ugye újraindul, már lehet választani xp és ubuntu közül, rányom öcsém az ubuntura megy a töltőképernyő szépen végigtölt, ugye innentől folytatódna még a telepítés de beáll egy fekete kép és 10 percig sem csinált semmit.
Gyorsan írtam ki a CD-t?
Öcsém konfigjában lehet valami kavarás? 2000+AMD, 512RAM, Ati9550, 10GB szabad hely.
Aktív témák
Aktív témák
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Kés topik
- Milyen program, ami...?
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Autós kamerák
- Proxmox VE
- Last contact: rejtélyes körülmények között semmisült meg a 34343-as műhold
- Autós topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
- NVIDIA Quadro P400 2GB GDDR5 PCI-e videokártya
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- AKCIÓ! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Nálam zokszó nélkül felment de öcsém gépén windows alól telepítve hiba lépett fel. Windowson szépen felment az első fele aztán ugye újraindul, már lehet választani xp és ubuntu közül, rányom öcsém az ubuntura megy a töltőképernyő szépen végigtölt, ugye innentől folytatódna még a telepítés de beáll egy fekete kép és 10 percig sem csinált semmit.