Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Bikkrom
senior tag
Kiírtam a 9.04et sajna 16X-osan(későn olvastam sh4d0w kommentjét amiben azt mondta, hogy 4X-es felett ne írjam
). Nálam zokszó nélkül felment de öcsém gépén windows alól telepítve hiba lépett fel. Windowson szépen felment az első fele aztán ugye újraindul, már lehet választani xp és ubuntu közül, rányom öcsém az ubuntura megy a töltőképernyő szépen végigtölt, ugye innentől folytatódna még a telepítés de beáll egy fekete kép és 10 percig sem csinált semmit.
Gyorsan írtam ki a CD-t?
Öcsém konfigjában lehet valami kavarás? 2000+AMD, 512RAM, Ati9550, 10GB szabad hely.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Eladó EVGA GT 640 2GB videokártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
). Nálam zokszó nélkül felment de öcsém gépén windows alól telepítve hiba lépett fel. Windowson szépen felment az első fele aztán ugye újraindul, már lehet választani xp és ubuntu közül, rányom öcsém az ubuntura megy a töltőképernyő szépen végigtölt, ugye innentől folytatódna még a telepítés de beáll egy fekete kép és 10 percig sem csinált semmit.