Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
btb300
csendes tag
Hali!
Köszönöm a tanácsokat. Az asztali gépemnél próbálkoztam a BIOS flash-sel- de csak win alól, úgy meg nem volt hajlandó se downgradelni, se az aktuálisat újra feltenni, majd megpróbálom floppyról is valahogy, csak be kell szereznem egy meghajtót
A laptopnak ma kiírtam egy ubuntu 9.04 AMD 64 CD-t, erről feltelepedett elsőre, jelenleg működik. Nem értem, de azért örülök. Ha az asztali géppel is sikerül valamit csinálnom, majd írok, hátha más is tanul belőle.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Humble szökevények 500-1500Ft
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
A laptopnak ma kiírtam egy ubuntu 9.04 AMD 64 CD-t, erről feltelepedett elsőre, jelenleg működik. Nem értem, de azért örülök. Ha az asztali géppel is sikerül valamit csinálnom, majd írok, hátha más is tanul belőle.