Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- E-book olvasók
- TCL LCD és LED TV-k
- Harminc százalékos áremelésnél állhat meg az Intel
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- 3DMark (2013) eredmények
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
btb300
csendes tag
Hali!
Köszönöm a tanácsokat. Az asztali gépemnél próbálkoztam a BIOS flash-sel- de csak win alól, úgy meg nem volt hajlandó se downgradelni, se az aktuálisat újra feltenni, majd megpróbálom floppyról is valahogy, csak be kell szereznem egy meghajtót
A laptopnak ma kiírtam egy ubuntu 9.04 AMD 64 CD-t, erről feltelepedett elsőre, jelenleg működik. Nem értem, de azért örülök. Ha az asztali géppel is sikerül valamit csinálnom, majd írok, hátha más is tanul belőle.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- 27% - Samsung S27D360GAU VA Monitor! 100Hz / 1920x1080 / 4ms
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 15 15ACH6 ! R5 5600H / 3050Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A laptopnak ma kiírtam egy ubuntu 9.04 AMD 64 CD-t, erről feltelepedett elsőre, jelenleg működik. Nem értem, de azért örülök. Ha az asztali géppel is sikerül valamit csinálnom, majd írok, hátha más is tanul belőle.